Kinek milyen (youtube-os) oktatóvideóval/edzésvideóval sikerült sikeresen formálni a fenekét?
Kezdő vagyok ilyen téren, a fenekemet szeretném szép gömbölyűvé tenni, valamint kicsit izmosabbá az egész testem. Tudom hogy helyi alakformálás nincs.
Otthon tudnék csak edzeni, mert anyagilag nem fér bele hogy edzőterembe is eljárjak :( de biztos van még így is sok lehetőség, fő az egészség!
Kinek milyen mozgásforma jött be fenékre, vagy esetleg valami popsifomáló videó?
Bármilyen tippért hálás vagyok! :)
L
Helyi alakformálás van...ha csak lábra edzel a felsőtested nem lesz izmosabb. Helyi zsírégetés, na az nincs.
Guggolás, kitörés, sprint.
Oh igazad van tényleg elírtam😄
Nekem valami konkrét dolog kéne ami kitér az edzések gyakoriságára, az ismétlésszámra és lehetőleg videó hogy tudjam vele csinálni helyesen
Guggolás, kitörés 4x16-os szériákban, később növeld az ismétlésszámot.
Lábemelések oldalra(külső és belső combra is), lőre, hátra, oldalt kiemelés(mint a kutya mikor pisiléskor kiemeli a lábát), ezek is 4x8-12-16,ahogy megy, egyre növelve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!