Az eddző terembe milyen ruházat ajánlott?
Figyelt kérdés
Kell külön cipő amit csak ott használok vagy akár az utcai sportcipőm is jó?2023. márc. 27. 16:45
2/10 anonim válasza:
Ahová én járok, ott elő is van írva, hogy kötelező a váltócipő használata. Gondolom, ez nem egyedi, talán mindenhol így van, vagy legalább is így illik.
3/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt olvastam.
És a sima dechatlonos sport cipo is jo (a lenyeg hogy tartsa a labamat)
Ugye?
2023. márc. 27. 17:38
4/10 anonim válasza:
Illik nem az koszos utcai cipődben lemenni a terembe. Súlyzós edzéshez bármilyen lapostalpú tornacsuka megfelelő (pl. converse, vans, vagy akár noname márka is). Légtalpas cipők, futócipők, kosaras cipők semmilyen stabilitást nem biztosítanak, ugyanis nem is ez a funkciójuk, ergo súlyzós edzéshez nem ajánlottak. Nyilván futópadozni, kardiózgatni jó egy decathlonos edzőcipő, de ha szabadsúlyos gyakorlatokat is szeretnél csinálni a konditeremben, akkor feltétlenül lapostalpút vegyél. Ruházat tekintetében pedig tök mindegy, csak legyen kényelmes és tiszta. Én évek óta atléta trikóban, susogós nadrágban és egy lapostalpú kínai csukában edzek, mert teljesen mindegy, pláne a divatozás része. Amikor még aktívan versenyeztem, akkor gyakran edzettem singletben, de ma már nem látom értelmét.
5/10 anonim válasza:
Legtöbb terem előírja a váltócipőt de ez alap szerintem
Lényeg hogy kényelmes ruhában ami tiszta
Én általában rövidnadrág plusz ahogy az előző írta ujjatlanban vagyok mert abba úgy érzem kevésbé izzadok meg könnyebb mozogni
6/10 A kérdező kommentje:
Lapos talpú cipő alatt milyeneket értetek? (Legszi egy link)
2023. márc. 27. 21:39
7/10 anonim válasza:
Old skool, Slip-on, Authentic, Chuck Taylor. Érted, cipők, amiknek lapos a talpa.
8/10 anonim válasza:
Nem csak váltó cipő kell, a törölközőt se felejtsd el. Egy közepes méretű megteszi, amit a padra vagy háttámlára terítesz, ahol a megizzadt hátad vagy fejed hozzáér. Ha még is összeizzadsz valamit, akkor illik letörölnöd. Ha normális az edzőterem van külön kirakva hozzá spricni meg rongy. Használd! Csak azért írom, mert minden teremben akadnak, akik se törölközőt nem használnak és se az általuk összeizzadt eszközöket nem takarítják le. Persze többnyire ezek azok, akik a súlyokat is a rúdon hagyják, meg a kézisúlyzókat is ott hagyják szerteszét a teremben.
9/10 anonim válasza:
Egy pedagógus ismerősöm egyik diákjának a szüleinek edzőterme van és a tanár kizsarolta tőlük az éves kondi bérletet már többször.
Persze a fizetéset kevesli.
10/10 A kérdező kommentje:
Xd
2023. ápr. 2. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!