Egy nő hány kg-t tud felszedni 1 év alatt?
Nincs olyan, hogy nő. Nincs olyan, hogy átlagos nő. Ezek nem megfogható, konkrét kategóriák.
nők már pedig léteznek😂 és mindenben van olyan hogy átlagos.
ráadásul izomépítés szempontjából nagyon is fontos hogy nőről vagy férfiról van szó... egy átlagos nő
soha nem fog annyi izmot felépíteni mint egy átlagos férfi.
4-5kg körül, de nem érdemes ilyenekkel foglalkozni, csak nyomasd az edzést, figyelj a kajára, regenerációra, blabla
"nők már pedig léteznek😂 és mindenben van olyan hogy átlagos"
Nyilván léteznek nők, de mi az átlagos nő definíciója? Van egy szám?
olyan nő aki a nők többségének a tulajdonságaival rendelkezik.
pl: 165 cm magas 57kg, hosszú haj, stb
hasraütésszerűen írtam a magasságot és a súlyt, de szerintem érted.
de most rákerestem neked az átlagos definíciójára, parancsolj
3. Olyan <személy, dolog>, aki, amely a többséget alkotja és arra jellemző; tipikus. Az átlagos olvasó; az átlagos műveltségű személy; átlagos társadalmi jelenség; átlagosan érvényesülő törvényszerűség. Az angol ember … sokban különbözik … az átlagos európaitól. (Ambrus Zoltán)
"Nincs olyan, hogy nő. Nincs olyan, hogy átlagos nő. Ezek nem megfogható, konkrét kategóriák. A tapasztalatok és a kutatások azt mutatják, hogy jó edzésterv, jó étrend, jó regeneráció (adott esetben jó genetika) esetén az első évben 3-6 kiló száraz izomszövet is építhető. Extrém esetekben mértek ennél nagyobb fejlődést is, de legyünk reálisak, 100-ból 99 ember egy élet alatt nem épít fel 7-8, vagy akár több kiló száraz izomszövetet, nemhogy az első évben, amikor az egyén még azt sem tudja, hogyan kell megfogni a súlyzót, vagy hogy mi az a kalóriaszámolás."
Jó nagy baromság ez a komment, kérdező erre ne hallgass.
Nem létezik nő? Jegesmedve és repülőgép sem létezik? Férfi se létezik?
Mivel a nőkben sokkal kisebb a tesztó (és más a röbbi hormon is) értelem szeriűen a nők kevesebb izmot építenek mint a férfiak, de nem tudom mennyivel. Van átlagos nő és átlagos férfi is, de azt mondani, hogy nincs nő az marhára nagy hülyeség.
Akkor férfi se létezik ugye? Mindenki gép?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!