Ha szeretnék izmot felszedni (tömegetnövelni) ahhoz mekkora + kiadás kell pénzügyileg amit az étrendre költök el?
Attól függ,hogyan étkezel jelenleg,elég drága lett minden,szerintem 5k/nap egy szolidabb,sporolosabb etrend kijön simán egy kezdő számára,szerintem aki nem edz annak is kerül ennyibe legalább/nap ha normálisan kajál,nem csak szemetet.
De ugye határ a csillagos ég,amin sporolni tudsz az a tápkiegek,mert teljesen fölöslegesek,amit arra költenél az is menjen normális kajára.
Másfelöl meg nem kell tul misztifikálni a kaját,nem csak csirke,rizs van meg,bármit ehettsz!!
Célnak megfelelő kcal-makrót számolj egy ideig aztán pár hónap év attól függ hogy megy,már fejből is menni fog minden hogy miből mennyit :)
ki lehet hozni havi 60ezerből is ha bírod a monoton étrendet.
reggeli tojás, kenyér, ebéd csirke rizs/tészta +valamilyen zöldség keverék, vacsora mondjuk palacsinta
az lehet.
azt rühellem, úgyhogy soha nem veszek ezért nem vagyok képben az árával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!