Titeket a nagy súlyos edzés mennyire visel meg pszihésen?
Figyelt kérdés
Engem nagyon meg tud vágni egy intenzív nagy súlyos edzés annyira hogy olyankor napokig érzem a hatását. Másnál is ennyire dúrva tud lenni az idegrendszeri fáratság?2023. márc. 20. 21:46
1/8 anonim válasza:
Igen ez termesztés. Sőt már maga a rá készülés, az agyalás előtte amikor már tudod h nagy súllyal fogsz edzeni már az is terhelő az idegrendszerre.
2/8 anonim válasza:
Nem, kifejezetten felfrissíti az agyamat.
3/8 anonim válasza:
Mióta hullámoztatom az intenzitást nem annyira. Régebben amikor minden héten erősebb próbáltam lenni akkor néha eléggé ki voltam, és egy csúcs után nem értettem miért vagyok gyengébb következő edzésen.
4/8 anonim válasza:
Én pszichológushölgy testi-lelki segítségét szoktam igénybe venni.
5/8 anonim válasza:
Az az intenzitástól is függ és a volumentől.
6/8 anonim válasza:
pszihésen?
semennyire.
fizikailag van hogy megvisel, de az se vészes.
7/8 anonim válasza:
Pszichésen nem igazán visel meg, persze akaraterő kell hogy nagyobb súlyokat megemelj, de miután elhagyom a termet a fizikai fáradtságon kívül nem érzek semmit.
Mivel ülőmunkát végzek, még javítja is a közérzetemet az, hogy fizikálisan is le tudok fáradni
8/8 anonim válasza:
meg hát főleg hogy én meg ráadásul nehéz fizikai munkát végzek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!