Az izomszakadásokat és más elborzasztóan súlyos sérüléseket hogyan tudják azon testépítők és olimpiai súlyemelők nagy eséllyel teljesen elkerülni, akik 200 kg felett szakítanak és jóval 200 kg-mal végzik (már) a fekvenyomásokat?
Elképesztő milyen videófelvételeket láttam súlyemelők és fekvenyomásokat végzők között, szinte nekem fájt közben egy-egy bestiális, karrierpusztító sérülés! :(
Ezeket - módszeresen - hogy tudják (vagy tudták volna) elkerülni?
Egy óra nyújtás (melyet sokan lerövidítenek) állítólag sokat segít(ene). De ez önmagában nem (lehet) elég...
az esetek nagy részénél dehidratáltak.
nem megfelelő bemelegítés.
majd én megmutatom ki a fasza legény a teremben mentalitás.
felvágnak a kamera előtt.
stb.
Nagyon sehogy.Szerencse kérdése.
Ne feledd hogy a végletekig feszegetik a határaikat.Kódolva van,haba nyújt vagy bemelegít.
A súlyemelés gyakorisagával nő a sérülés veszélye is.A profik pályafutásuk során beszednek majdnem mindannyian valamit.
A fotelben viszont nagyobb eséllyel nem fogsz bicepsszakadást vagy térdtörést szenvedni.
Conor Mc Gregor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!