Valaki egy súlyzós, saját test súlyos edzés tervet tud adni? 👇
Figyelt kérdés
Vékonyabb fiú vagyok, kézilabdázom és szeretnék egy edzéstervet amivel izmot tudok építeni. (kar mell has hát váll) (lábra már van megoldásom)
Fogyni nem szeretnék sokat. Heti 2-3 edzésre van időm mert mint emlitettem kézizem mellette. Van protein por is
16 éves vagyok.
2022. ápr. 26. 21:53
1/7 anonim válasza:
Az internet tele van edzésterv sablonokkal. Ugyannyit érnek, mintha most random idekörmölnénk egyet.
Úgyis egyénre szabott edzéstervre lesz majd hossszútávon szükséged, amit pedig tudás hiányában egy edző fog neked megalkotni.
2/7 anonim válasza:
Vékony fiú vagy aki izomtömeget, plusz súlyt szeretne szerezni, aztán leírod alá, hogy nem akarsz sokat fogyni. Azt sem tudod mit akarsz. Ezen a szinten ahol vagy, a proteinpor a wc-n lehúzott pénz, mert nem érted a test működését. Először nézz utána az alapoknak, hogy mitől nő az izom és mikor (tápanyag, fehérje, regeneráció). Ezeknek az infóknak a tudatában sokkal jobban fogod tudni, hogy mit akarsz, 2-3 edzés mire elég valójában, és hatékonyabb is leszel. Ez az egész alapja, ha ezeket tudod, akkor a gyakorlatok, amiket végzel, működni fognak, mert az izomépítésnek is megvannak a kritériumai, amiket én sem tudtam sajnos 16 évesen, nem is lettem túl izmos.
3/7 anonim válasza:
De miért veszik sokan a proteinport? Olcsóbb, mint a hús, túró, ilyesmi?
4/7 A kérdező kommentje:
A protein porba "koncentrált" fehérje van
2022. ápr. 28. 19:46
5/7 anonim válasza:
Pont senkinek nem azon a 20-25 gramm fehérjén fog múlni a fejlődése.
6/7 anonim válasza:
Lassan 2000 ft a retkes felvizezett csirkemell kilója, napi két fehérje jót fog tenni.
7/7 anonim válasza:
Természetes kaján izmosodj, jobb az, mint a mesterséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!