Ahogy tömegelek nő a hasam nagyon, arra hízik a legjobban mit lehet ez ellen tenni?
Az hogy hova hízol az genetika, én segg/combra hízok először az se sokkal jobb férfiként.
Érdemes átgondolnod hogy mennyire gyorsan tömegelsz viszont, elején max 1kg per hónap később viszont 0.5 kg nél nem érdemes több súlyt felszedni mert annak a nagyrésze csak zsír lesz.
Az 1kg/hó is egy barokkos túlzás.
Remélem nem úgy gondoljátok hogy natúrba 12kg izomszövetet épít valaki 1 röpke év alatt. Naturál szinten van aki ennyit az élete folyamán sem épít fel.
Szerintem leírtam, hogy annak jöhet havi MAX 1kg aki totál az aljáról indul…
Szerintem ebben a mondatban burkoltan benne van, hogy ez egy eléggé ideális eset… az hogy te mindenképp bele kell kötözködj, már egy teljesen más téma.
#6 Pontosan.
Már végtelenszer volt erről vita itt, miszerint 12kg izom 1 év alatt feljöhet-e.
Én már feladtam a magyarázkodást, ha képesek 12kg tiszta izomszövetet építeni 1 év alatt, akkor csinálják.. :D
Kérdező:
Ha genetikailag egy adott helyre rakódik a zsír, az ellen nem tudsz mit tenni.
Óvatosabban bánj a kalóriákkal, elhízni bárki tud..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!