Munka mellett hogyan van időtök gyúrni?
Figyelt kérdés
Amikor nem melózom akkor szinte minden nap lemegyek edzeni.
Viszont most heti 42-43 órát dolgozom, minden nap 7-től 5-ig.
Ha csak hétvégente edzek, úgy nem bírok fejlődni.
Ti hogy oldjátok meg, hogy munka mellett is bírtok edzeni?
2023. febr. 19. 09:51
11/20 anonim válasza:
7-17-ig dolgozom én is (ács). Heti háromszor edzek igaz itthon és egy nap olyan 2 (+nyújtás+bemelegítés) órát összesen.
Kertes házban élek, hobbi ként autót javítgatok szóval mindig van mit csinálni esténként.
20-22-ig szoktam edzeni.
12/20 anonim válasza:
Én minden nap 09:00-18:00 dolgozom. Amikor még konditerembe jártam, akkor mindig meló előtt edzettem. Szimplán hamarabb keltem, elmentem a terembe, leedzettem, tusoltam, siettem munkába. Aztán az évek alatt ettől egy kicsit besokaltam, aztán vásároltam itthonra 200 kilónyi súlytárcsát, rudat, állványt, padot, és most már "home gymben" edzek. Haza érek a munkából, aztán állok is neki edzeni.
13/20 anonim válasza:
Reggel 5:30 tól dolgozok 15:00 ig. Hazaérek 16:00 körül. Itthon vagyok 2 órát. 18 ra megyek a gym be, ott vagyok 20:00 ig. Hazajövök, eszek iszok fürdök alszok. 22:00 kor fekszek le kb. Reggel 4:45 kor kelek. Minden csak akarat kérdése
14/20 anonim válasza:
En heti 52orat 4nap alatt. Marad heti 3 nap edzeni. Regebben melo elott is lejartam pluszba 1-2 napot
15/20 anonim válasza:
Akkor én 24/48-as beosztásommal meg sem szólalok.
16/20 A kérdező kommentje:
Úgy könnyebb, mert van egy teljes 48 órás periódus munka nélkül. Amikor hasonlóan dolgoztam én is, akkor le bírtam menni edzeni.
2023. febr. 22. 12:54
17/20 anonim válasza:
Arra szakit idot az ember amire szeretne.
18/20 anonim válasza:
Én általában 6:30tól dolgozok 17ig, de van hogy 18, 19-ig is bent vagyok, utána meg tudok edzeni. Az ember arra tud időt fordítani amire akar. Nyavajoghatnék hogy fáradt vagyok meg nincs kedvem edzeni, de erőt veszek magamon, mert célom van. Meg persze lehet hogy a koksz is tuningol :)
19/20 anonim válasza:
Koxal konyebb joval. Vegtelen energiam meg motivaciom volt. Ill nyilvan lemesz ha mar szurod a sok szart 😀 Naturba mar nehezebb azert. Ott latszik igazan h ki mennyire akarja es tudja legyozni magat. Melo es hetkoznapi dolgok melett figyelni a kajara es felretenni a faradtsagot, neha kedvtelenseget es akkor is lemenni eveken at
20/20 anonim válasza:
Én gyárban dolgozok. 2 napot megyek, 2 szabad. A szabadnapon edzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!