Ti nektek hogy jut időtök iskola mellett eljárni edzésre?
Akik komolyan akarják csinálni, azoknak sajnos a tanulás rovására mehet, mert hetente 2-szer 3-szor érdemes járni minimum. (Másfél-2 órás edzésekre)
Viszont nem feltétlenül lesz így. Gondolom szoktál otthon tanulás helyett mást is csinálni, pl gépezés. Na, azt az időt, amit eddig arra fordítottál, mostantól fordíthatod edzésre, és akkor nem a tanulásból megy el az idő.
Plusz elkezdhetsz előre tanulni, előre megcsinálni a házikat, a pl tudod, hogy egy nap edzésed van, akkor még előtte való nap megcsinálod a házikat meg a tanulást a következő napra is, amikor edzés miatt nem tudnál tanulni.
Plusz mondjuk ha suli után még később kezdődik az edzésed, nem egyből hazamész, hanem ott maradsz edzésig a suliban tanulni, hogy az utazással is kevesebb idő menjen el.
Azt szokták mondani, hogy amit igazán akarsz csinálni, arra biztos tudsz időt szakítani.
Én suliban tanultam, mármint az órák értelmetlen időpazarlások voltak nagyrészt pl irodalom kit érdekel, én irodalom órán matekoztam -> irodalomból 2-es matekból 5-ös = matek érettségi fullo,s irodalom kit érdekel -> egyetemen reál szak... ennyi, sajnos az oktatás egy nagy nulla és magadnak kell megoldanod, a felesleges órákon tanultam szükséges tantárgyakat és igy 4 év középiskola alatt soha nem tanultam otthon, érettségire se, kivéve mikor nem mentem be suliba mert ott csak rejszolunk kb, úgyhogy itthon maradtam tanulni délelőtt... és itt kérdezgették tőlem, hogy hogy lett olyan jó az érettségim meg minden, hogy délutánonként csavarogtam, kockultam,meg edzettem...
csak gondoltam megosztom veletek én hogy alakitottam ki az egyensúlyt, bár akkor is igy csináltam volna ha nincs edzés, hiszen az csak heti 3szor másfél óra, nem nagy idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!