172cm,52kg-os 13 éves lány vagyok, heti kétszer teniszezem, suliba heti 3 tesióra. Mennyit kéne ezek mellett eddzek a leírásban linkelt képen lévő test mihamarabbbi eléréséhez?
Még pár pontosítás: a tesiórák szerintem elég hatásosak, nem játsszuk végig. A teniszek 1 órások, viszont itt nem nagyon erősítünk, van egy kis bemelegítő futás meg ütésrontásnál egy kör, de ennyi. És megtévesztő lehet az 172cm-52kg-os adat, mert nem vagyok egy piszkafa, bár tény, hogy nincs rajtam nagyon felesleg, de azért van egy kis izmom is. Próbálok egészségesen enni, csoki-nasi kizárva, a sok fehérje mondjuk nem nagyon jön össze.
Szóval kb. ilyet szeretnék júniusra:
Leginkább a hasizmokat illetve a lábam szeretném erősíteni.
Előre is köszi a válaszokat. :)
a képen látható csajon azért van izomtömeg, legalább heti kétszer kéne kondiba menned, ha belefér háromszor
jó kajával és kemény edzéssel sikerülhet, a kilóktól pedig ne félj, az izom nehezebb mint a zsír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!