Ganglion mellett, hogy tudnék edzeni?
Elvileg ki is durranhat, de miért nem akarsz műtétet? Nem fog csak úgy magától elmúlni. Legalábbis nem igazán.
Nekem sosem volt látható, voltam dokinál is, mégis azt mondta ez az. Fizikoterápiára vagy mire küldtek, 1 hétig jó volt, majd visszajött.
Nekem segített pl a halolaj, de az is csak rendszeres használatnál. Csuklószorítót mindig használok és nem sokat fekvőztem akkoriban. Csinálj olyan gyakorlatokat, amik annyira nem terhelik, feszítik meg a csuklód, de a legegyszerűbb a műtét. Ha komolyan akarsz edzeni akadályozni fog és eléggé valószínű, hogy csak rosszabb lesz.
Nem annyira komolyan edzek, csak itthon. pl. súlyzós edzésnél nem zavar semmit, nem is èrzem egyedül a fekvő, ami nagyon rossz, én szeretek fekvőzni.
Úgy vagyok vele, h amit egyszer műtöttek már sosem lesz olyan, mint azelőtt. És nem is olvastam jó tapasztalatokat: elmúlt ugyan, de ugyanúgy fájt utána a helye, a heg csúnyán megmaradt, utána sem tudtak fekvőtámaszt csinálni, szóval valami alternatív megoldást próbálok keresni, ami segít :/
Nekem is most ugyanez a problémám. Még nem voltam orvosnál, de előbb vagy utóbb műtét lesz a vége, mert fáj pár gyakorlatnál. A műtéttől meg ne félj. 1 éve műtöttek sajkacsont töréssel, azt hittem soha sem fog meggyógyulni olyan sokáig fájt, most meg jobb, mint újkorában.
Szóval addig szerintem vegyél egy jó csuklóvédőt, ha meg annyira szeretsz fekvőzni, akkor egy bakot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!