Ettől miért fejlődik jobban a bicepszem?
Figyelt kérdés
Közel egy éve edzek, és a húzódzkodás valamiért kimaradt a gyakorlatok közül. 1-2 hónapja kezdtem el beépíteni az edzéstervembe, és úgy érzem ezalatt az időszak alatt sokkal jobban fejlődött a bicepszem, mint az elmúlt 8-10 hónap leforgása alatt. Pedig szerintem helyesen edzettem a bicepszet (2 hetente háromszor, 2 gyakorlat, 8-10 ismétlés, az utolsó szinte bukás). Lehet, hogy nem volt teljesen szabályos, de pl egy scott padon olyan nagyon sok mindent nem tudsz elrontani. Sőt, húzódzkodás után érzem azt a melegséget a bicepszemben, mint amikor bedurran. Ez bicepszezés közben soha nem volt még.
Ennyivel hatékonyabb gyakorlat bicepszre (is?) a húzódzkodás?
2023. febr. 12. 16:16
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg csak arról van szó, hogy elkezdtél egy új gyakorlatot, egy új mozgásmintát, ami egy teljesen új stresszor az izomzatod számára, ezért az izomzatod elkezdett adaptálódni, te pedig ezt látod fejlődésnek.
2/4 anonim válasza:
2 hetente csinálsz a bicepszre 2 gyakorlatot? 🤣🤣 Ne viccelj. Hetente 2 szer kell 2 gyakorlat. Nem két hetente egyszer. Lehet, hogy azért kezdett el fejlődni, mert így már kap egy kis munkát is nem? 😃 Így akkor talán hetente egyszer meg van dolgoztatva. De a két hetente egy edzés rá, az semmi. Normális fejlődéshez heti 2 szer kell megedzeni minden izmot. Persze ha neked nincs ennyi időd, meg energiád, akkor időpocsékolásnak jó az is ha két hetente edzed meg egyszer. Semmitől végülis több.
3/4 A kérdező kommentje:
#2: Fuss neki a kérdés elolvasásának még egyszer :)
2023. febr. 13. 09:18
4/4 anonim válasza:
Gondolom also fogasban csinaltad akkor. Kicsit mashogy terheli a bicepszet amihez nincs hozzaszokva. Szerintem jo neha varialni fejlodes szempontjabol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!