Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fejlődik a bicepszem...

Miért nem fejlődik a bicepszem semmit?

Figyelt kérdés

Kezdő “testépítő” vagyok,igazából sportos alakot szeretnék egy elhízott testből,igen jó uton jarok jelenleg már..

A mellem,tricepszem,combom vádlim rohamosan fejlődik szinte hetente terhelhetőbb,viszont a hátam,vállam már sokkal nehezebben,el is vannak maradva,de fejlődnek azért...

Na de a bicepsz....

Már TRX kotellel probalkoztam,hogy minél lejjebb megyek hogy felhúzzam magam,szinte nem is tudtam már,hanem egyhelyben remegett az egész testem,kézisúlllyal is addig csinalom még nem tudom felemelni bicepszből a karom de semmi izomláz,semmi fejlődés,csak aznap faradt a karom és ennyi..ez miért van?

Arrol nem is beszélve hogy a váll kegyetlenül fáj,de gondolom ez vele jár...

Már tanácstalan vagyok.

2020. márc. 13. 21:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Hanyas ismétlésszámokkal dolgozol?
2020. márc. 13. 22:11
 2/15 A kérdező kommentje:

Kezisuly kalapacs:4x10 8kg

Felhuzas 4x15 25kg

Franciarud+5kg 4x15 felhuzas

Scott pad 10kg 4x12

2020. márc. 13. 22:22
 3/15 anonim ***** válasza:
57%
A felhuzas azert nem egy bicepsz gyakorlat, persze azt is terheli de első sorban inkább hátra csináljuk. Vagy lehet nem a klasszik felhuzasra gondolsz. Egyébként 4 gyakorlat túl sok bicepszre plane 4 sorozattal, 2 max 3 bőven elég. Egyébként Lehet sok a suly es lendületből csinálod a gyakorlatokat, ezért is fajhat a válad. Illetve a gyakorlatokat is változtatni kell ne ugyanazt csináld minden heten, ha teremben edzel van egy rakat lehetőség bicepszre.
2020. márc. 14. 03:58
 4/15 A kérdező kommentje:

Ez az,hogy már nincs ötletem,a súlyokkal nincs probléma,mert helyesen megy az összes gyakorlat talán már a legutolsó ilyen nyögve nyelős..

A vállam piszok gyenge talán ezért is fáj edzés közben..de csak akkor ha vállra edzem bicepsz közben nem..talán még elöl érzem mikor itthon bukásig fekvőzöm..

Szóval elég bicepszre 3 gyakorlat?

És mennyi ismetlés/sorozat legyen?

2020. márc. 14. 09:15
 5/15 anonim ***** válasza:
57%
Valószínűleg rosszul csinálod a gyakorlatot. Van edződ, aki meg tudná tanítani?
2020. márc. 14. 17:58
 6/15 A kérdező kommentje:
Nincen,de a gyakorlatok szerintem helyesek..kondiba is elnezegettem a tobbieket es ok is igy csinaljak..nem tudom miert lehet ez...
2020. márc. 14. 18:00
 7/15 anonim ***** válasza:
57%
De érzed a gyakorlatok közben, hogy dolgozik a bicepsz? Én is TRX-ezni szoktam egyébként, és sokáig csináltam a biceps curlt, azt hittem minden oké, aztán jött az edző, megmutatta a helyes tartást, és ég és föld volt a különbség, annyira elkezdtem érezni a bicepszet.
2020. márc. 14. 18:37
 8/15 A kérdező kommentje:
Persze,érzem,meg a gyakorlatok után bemerevedik vagy hogy mondjam...minden testrészem igy edzem es fejlodik mindenem kissebb nagyobb intenzitassal,de a tricepsz comb rohamosan,és hát a bicepszem igy eleg csunya😕
2020. márc. 14. 18:53
 9/15 anonim ***** válasza:
57%
Kevés humán fehérjét tolsz az arcba😂
2020. márc. 14. 21:28
 10/15 anonim ***** válasza:
57%
Alsó fogásos húzódzkodással próbálkozz.
2020. márc. 16. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!