Miért nem fejlődik a bicepszem semmit?
Kezdő “testépítő” vagyok,igazából sportos alakot szeretnék egy elhízott testből,igen jó uton jarok jelenleg már..
A mellem,tricepszem,combom vádlim rohamosan fejlődik szinte hetente terhelhetőbb,viszont a hátam,vállam már sokkal nehezebben,el is vannak maradva,de fejlődnek azért...
Na de a bicepsz....
Már TRX kotellel probalkoztam,hogy minél lejjebb megyek hogy felhúzzam magam,szinte nem is tudtam már,hanem egyhelyben remegett az egész testem,kézisúlllyal is addig csinalom még nem tudom felemelni bicepszből a karom de semmi izomláz,semmi fejlődés,csak aznap faradt a karom és ennyi..ez miért van?
Arrol nem is beszélve hogy a váll kegyetlenül fáj,de gondolom ez vele jár...
Már tanácstalan vagyok.
Kezisuly kalapacs:4x10 8kg
Felhuzas 4x15 25kg
Franciarud+5kg 4x15 felhuzas
Scott pad 10kg 4x12
Ez az,hogy már nincs ötletem,a súlyokkal nincs probléma,mert helyesen megy az összes gyakorlat talán már a legutolsó ilyen nyögve nyelős..
A vállam piszok gyenge talán ezért is fáj edzés közben..de csak akkor ha vállra edzem bicepsz közben nem..talán még elöl érzem mikor itthon bukásig fekvőzöm..
Szóval elég bicepszre 3 gyakorlat?
És mennyi ismetlés/sorozat legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!