Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fejlődik a bicepszem...

Miért nem fejlődik a bicepszem semmit?

Figyelt kérdés

Kezdő “testépítő” vagyok,igazából sportos alakot szeretnék egy elhízott testből,igen jó uton jarok jelenleg már..

A mellem,tricepszem,combom vádlim rohamosan fejlődik szinte hetente terhelhetőbb,viszont a hátam,vállam már sokkal nehezebben,el is vannak maradva,de fejlődnek azért...

Na de a bicepsz....

Már TRX kotellel probalkoztam,hogy minél lejjebb megyek hogy felhúzzam magam,szinte nem is tudtam már,hanem egyhelyben remegett az egész testem,kézisúlllyal is addig csinalom még nem tudom felemelni bicepszből a karom de semmi izomláz,semmi fejlődés,csak aznap faradt a karom és ennyi..ez miért van?

Arrol nem is beszélve hogy a váll kegyetlenül fáj,de gondolom ez vele jár...

Már tanácstalan vagyok.

2020. márc. 13. 21:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem tudok még húzodzkodni,ez is az egyik cél amit kitűztem.😃
2020. márc. 16. 08:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Milyenek az adataid jelenleg? Hogyhogy nem megy a húzódzkodás?

"Arról nem is beszélve, hogy a váll kegyetlenül fáj, de gondolom ez vele jár..."

Meg az is, hogy egy idő után fel se bírod majd emelni a karodat. Ha fáj, akkor tilos erőltetni, mert az ízületeidet tönkreteszed. És egész hátralévő életedben bánni fogod! A váll az egyik legsérülékenyebb, a sportolók nagy része vállsérülés miatt hagyja abba a versenysportot.

2020. márc. 16. 09:30
 13/15 A kérdező kommentje:

189/84kg vagyok sosem sportoltam,tzs-m 24%

Kb 3/4éve edzek heti 3x és még nem erősödtem fel annyira,hogy feltudjam magam huzni minimum 1x😕

Viszont ami érdekes hogy a saját testes edzések nekem jobban beválnak mint pl a kondi..előbb fejlődik a mellem a fekvőtol mint a fekvenyomástol stb-stb

2020. márc. 16. 10:35
 14/15 anonim ***** válasza:
Eleve ha engem kérdezel, azt mondom saját testsúllyal kezdd, és mikor már kondiba jársz lesz egy alapizomzatod. De ez a húzódzkodás érdekes, hogy ennyire nem megy, pedig 84 kg még nem a világ vége. De ne add fel, csak a fájásokat vedd komolyan!
2020. márc. 16. 19:48
 15/15 A kérdező kommentje:

Probálom a huzasokat de nem igazán megy:/

Egyszerűen nincs erőm😕

2020. márc. 16. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!