Hi! 8 hónapja edzek,48kg kezdtem Most vagyok 59kg,eddig összetett gyakorlatokat csináltam,alapoztam az erőmet,jól haladtam,de kB 3 hónapja megáltam, mi lenne a jobb? Szabadsúly vagy gépek? Egykezes vagy rúd? Vagy csigás gyakorlatok?
Melyiket vigyem el bukásig? Vagy"ötvőzem" őket? Eddig 3000kcal körül ettem.
Értelmes válaszokat,előre is köszönöm( nem kérem : "nem vagyunk személyi edzők" és társaikat.)
Ez nem egy vagy-vagy sportág. Nem úgy működik, hogy vagy ez, vagy az, vagy szabad súly, vagy gép, vagy egykezes súlyzó, vagy rúd. Mindkettő.
Kezdőként az ember bármit csinál, még a legrosszabb edzésprogramtól vagy edzéstechnikától is képes akár drasztikusan is fejlődni. Valószínűleg most jutottál el arra a szintre, amikor véget ért a kezdő bónusz, és már egy jól megtervezett, jól felépített edzéskultúra nélkül nem fogsz tudni szinteket lépni. Mivel semmit nem tudunk az edzéseről, ezért látatlanban nem tudjuk megmondani, hogy miken kell változtatni. A kérdésleírásod alapján nem tudom, hogy mennyit tudsz az edzéselméletről, úgyhogy valószínűleg több minden faktor is változtatást igényel. Edző felkeresése nem opció?
Fiú vagyok,16 éves leszek,
Igazatok van,le írom,hogy értelmes választ tudjatok adni.
Hétfő-mell,váll,tric
Kedd- hát,bic,alkar,csuklya
Szerda- teljes láb,vádli
Csütörtők= hétfő
Péntek= kedd
Szombat= szerda
Ohh bocsi,tömören össze próbálom foglalni,
Munkasúly---> próbáltam nagy súlyokkal,4 ismétlést csinálni,kisebbel 8-12 ismétlést
Volumen---> tudom,nagyon fontos ,de nem figyeltem rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!