Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Baj, ha az osztott edzést is...

Baj, ha az osztott edzést is ketté osztom?

Figyelt kérdés

Így:

Hétfő de.: Mell, du.: Tricepsz

Kedd de.: Váll, du.: Bicepsz

Szerda de.: Hát, du.: Láb

Csütörtök: pihenő

Péntek, Szo., Vas.: Ua. mint Hétfő, Kedd, Sze.

Nagy hülyeség? Így kipihentebben tudok csinálni mindent.

2023. jan. 30. 11:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mit nem adnék érte, ha nekem is ennyi szabadidőm lenne, amiben edzhetek...
2023. jan. 30. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:

Kérdező neked rohadt sok szabad időd van. Oké hogy egy edzésed nem sok, de át kell öltöznöd és el is kell jutnod a helyre. Ez amit te csinálsz napi 2 óra legalább a semmiért.

Egy tricepszre normális esetben alkalmanként 1 max 2 gyakorlat 4 ismétléssel bőven elégnek kéne lennie, az összesen ha van 15 perc és akkor nagyon nyugisan csináltad.

Bicepsz ugyan ez, 15 percre elmész edzeni.

Hát után lábazni alapból fura nekem, mégha csak gépezel akkor is.

Ez az edzés rosszabb mint a bro split pedig az se semmi. Azt a heti 6 órát szerintem másra is lehetne használni, minthogy értelmetlenül futkoss az edzőterembe.

2023. jan. 30. 23:32
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem baj, de semmi ertelme 😀 Nem fogsz jobban fejlodni. De ha ennyi szabadidod van hajra. Ugyse fogod hosszu tavon csinalni.
2023. jan. 31. 00:04
 14/16 anonim ***** válasza:
58%
Ha nekem lenne heti hatszor napi két edzésre időm, akkor egy értelmes felosztás mellett versenyzői szintre fel tudnám hozni a formámat. Biztosan nem azt csinálnám, hogy "délelőtt vállacska, délután bicó".
2023. jan. 31. 00:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért, de középsulis/egyetemista vagy, hogy ennyi időd van? Én munka, család, házartás, ügyintézés, egyebek mellett elképzelhetelennek tartom, hogy ki tud heti hat napon délelőtt-délután edzeni. Történetesen nekem középsulis/egyetemista koromban se lett volna erre időm. Nem tudnád valahogy értelmesen is menedzselni ezt a rendelkezésedre álló elképesztő időt?
2023. jan. 31. 00:07
 16/16 anonim ***** válasza:

én se értem miért így csinálná a kérdező, de srácok ehhez azért nem kell olyan sok szabadidő.

kb reggel fél óra meg délután fél óra, kivéve a láb esetén, de bicepsz- tricepsznél akár negyed óra is elég.

és otthon edz, nem kell sehova menni.

2023. jan. 31. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!