Van normális ízű fehérjepor?
Figyelt kérdés
Idáig 2 félét próbáltam: Beef Protein chocolate-coconut és Iso Whey Zero banana. Mind a kettőnek olyan íze van, hogy kiráz tőle a hideg és után hányingerem lesz.
Esetleg tudnátok nekem ajánlani finom vagy normális izű fehérjeport?
2023. jan. 29. 00:01
1/15 anonim válasza:
Nekem az általad említett kettő is ízlik, ahogy a haverjaimnak is. Ebből is látszik, hogy az ízlés teljesen egyedi. Most hiába írunk le neked százan száz különböző fehérjeport, ami szerintünk finom, ugyanis fingunk nincs, hogy neked mi lesz finom.
2/15 anonim válasza:
Nekem idáig csak a Dymatize Elite Whey ízlett, pedig próbáltam párat.
3/15 japierdole98 válasza:
Mondjuk az ilyen hogy banános, meg csokis-kókuszos íz, ez alapból hányinger.
Ami mindig bomba az általában a triplacsoki. Akármiből ittam, ha volt tripla csokis, mindig azt rendeltem, sosem lőttem mellé vele.
4/15 anonim válasza:
Gymbeam vaníliás rízsfehérje. Nagyon finom.
5/15 A kérdező kommentje:
A gyümölcsösökön gondolkodtam. Málna meg eper biotechusánál milyen?
2023. jan. 29. 02:37
6/15 anonim válasza:
5: nekem ízlett mindkettő. Meg a turamisus is.
7/15 anonim válasza:
A beef szar izu meg amugy is tejsavo parti vagyok. a
Az iso whey bejott de a bananos az pont mű izu a legtobb gyartonal. Nekem a scitece 100% whey a best
8/15 anonim válasza:
Nekem citromos/turos van olyan finom h belehalok <3
9/15 anonim válasza:
Scitec beef csokis az tényleg nem finom. 900 grammot mire megittam azt hittem sose fogy el. 30 adag volt. A napi 1 adagot is nehéz volt meginni. Most váltottam puregoldra. Banánosra. Nekem rohadtul bejött, napi 2 őt megiszok belőle, reggel este. Plusz van hogy még beugrik egy adag napközben is már csak az íze miatt 🤣
10/15 anonim válasza:
Az aroma/édesítő miatt van szar íze -> csak az ízesíthetetlen lesz a jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!