Hányingerem van a fehérjeportól, ez normális?
Elkezdtem tömegnövelő edzést végezni és amikor fehérjés shaket próbálok inni, általában izesitett,gyümölcsös yoghurtba keverem, valamiért érzem, hogy benne van a fehérjepor és nehezemre esik meginni. Nincs semmi rossz ize, mert izesitetlen, mégis olyan fura, hogy szinte hányingerem van. Csak gyorsan tudom lenyelni, hogy kevesebb ideig érezzem a számban. Sima tejsavófehérje amúgy.
Az izesitett változattal is igy volt, pl a csokis iz mellett éreztem ezt a fura izt amit most is.
Ez normális? Rendben van igy is ,ha már lejutt ? :))
22n
Miért joghurtba kevered?
Keverd sima vízzel, így alakíthatod a töménységét.
köszönöm a válaszokat.
Nem a töménységével van a baj, hanem érzek benne valami furát, amit nem esik jól meginnom.
A sima vizzel mégjobban érzem, ezért próbálom valami izesitett dologgal elnyomni. De még a teljesen leturmixolt gyümölcsök között is érzem, hogy benne van és fura.
na figyuzz Férfiaknak tömegnövelő nőknek egészséges táplálkozás magas százalékban. :D
Ugyan ez volt velem is, hányingerem van a fehérjéktől, de ha már muszáj akkor edzés utánra időzítem a megívását amikor ki vagyok melegedve, szomjas is vagyok akkor mindegy mi csak igyak már, szóval erre a legmegfelelőbb a 100% marhafehérje kicst "tehénízű" de szomjas leszel, ha jól edzettél szóval úgy is mindegy :D
Illetve mellette/ helyette megpróbálhatsz zabot enni shakeben nekem bejött.
50-60g natúr zab (itt megjegyzem lehet több is ha pasi vagy (...később "F") én 100g ot ettem)
rizstej (magában nem ízlene, de egyben finom lesz ne aggódj!) na szóval rizstejből( sima tejjel is próbálhatod, úgy még nem ittam maximim fele fel arányban, de rizstejjel finomabb volt nekem az édeskés íze miatt)
szóval tegyél 400ml-t, ha nem lesz elég híg pótold ízlés szerint, minnél hígabb annál könnyebben csúszik le :)
F: mehet bele 500-600 ml rizstej is, érzésre
1 közepes/kisebb banán (ez adja az édességét majd,)
F: 1 közepes- kicsi úgyszint elég
1 kis kanál mogyoróvaj ...arra gondolok tudod amit az amerikaiak esznek reggelire lekvárral a filmekben.
F: Ha naponta eszed mint én is tettem 1-2 hónap múlva pattanásos leszel szóval utána próbáld elhagyni.
Lányoknak: rengeteg fehérje van benne, Szénhidrát úgyszint reggeli napindítónak tökéletes
-a mogyoróvajjal csak csínján mert baj lehet belőle hosszú távon akár barackra eperre mangóra is lecserélhetitek vagy varriálhatjátok a későbbiekben.
F: 900kcal ez a shake, ha ügyesen csinálod heti +1kg (tanácsos mellette edzeni)
- reggel shake korán akár 6kor is!
- melóban suliban szendvics, ha teheted, hogy főtt kaját egyél akkor azt.
- hazaérsz otthon is főtt étel/ ha nincs szendvics, sonka, sajt extrásba valamit egyél a sok kcal miatt.
-azután uzsonna idő: ami van, lényeg hogy egyél
- ha bírsz még egyszer enni uzsi után kevéssel az király lenne a shaked elött
- és tele bendővel az alváshoz egy jó híg zabos banános rizstejes shake mogyoróvajjal megbolondítva :)
-
zöldség amikor csak meglátod egyél kell a rost meg az emésztéshez a sok étel miatt, ne aggódj érezni fogod, ha elhanyagolod
gyümölcsöt is egyél,
multivitamin tabletta, hogy egészséges legyél és bírd a strapát a munkahelyen a játszótéren vagy az utcán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!