Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fiam szekrényében fehérjepor...

A fiam szekrényében fehérjeporokat találtam ez normális?

Figyelt kérdés
18 éves a fiam,edzőterembe jár régóta és a szekrényében a minap találtam egy 100% creatin monohydrat nevű valamit.Ideges lettem aztán elmondta,hogy fehérjéket szed meg ezt a creatint de állandóan azt sújkolta,hogy ez "nem árt"meg "normális".Mostanában kicsit ingerültebb lehet emiatt?Illetve ezeknek az anyagoknak van valamiféle káros hatásuk?
2012. máj. 12. 21:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2012. máj. 12. 21:07
 2/11 dirtboy ***** válasza:

nincs káros hatásuk koncentrált élelmiszerek,ultra szűréssel vonják ki.

kreatin szintén nem káros,minden emberben van kreatin és megtalálható húsokban,tojásban stb csak kisebb menyiségben.

ne parázz ezek miatt,a szteroidtól óvd ne a tápkiegtől.

[link]

[link]

2012. máj. 12. 21:09
 3/11 anonim ***** válasza:
Fehérjeporoktól semmi baja nem lesz én is szedek semmi bajom nincs. Ugye vannak ilyen koffein kapszulák is én nem szedek ilyet de ha ilyet is találsz akkor ne ijedj meg mert az energia italnál jobb sokkal. A creatintól sem kell megijedni az sem káros. És szerintem a fiadban van annyi ész hogy olyanokat szed amik nem műanyagból lettek összetákolva.
2012. máj. 12. 21:09
 4/11 Zakathol ***** válasza:
Nyilván azért ideges, mert azt hiszi, hogy a szülei koxosnak tartják :D
2012. máj. 12. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Ezeket nyugodtan szedheti, nem ezek károsak, ezek koncentrált élelmiszerek, por formában, káros mellékhatásuk nincs. (kreatintól maximum a hasa mehet valakinek:)

A szteroidtól kell megóvni, nem a tápkiegtől.

2012. máj. 12. 21:22
 6/11 anonim ***** válasza:

ezt feltétlenül nézze meg.

http://www.youtube.com/watch?v=yHnmsrMbqLY

2012. máj. 12. 21:42
 7/11 anonim ***** válasza:
ja és tessék teljesen végig nézni. akár többször is.
2012. máj. 12. 21:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Ráadásul tudtommal por formában nem is lehet kapni szteroidot. Majd ha szurit ad be magának, akkor lehet aggódni :D
2012. máj. 12. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Sajnos a legtöbb szülő ilyen, hogy a táplálékkiegészítőket is a szteroidokhoz sorolják, nem véletlen nem mondja el a legtöbb srác a szülőnek hogy fehérjét iszik mert azok azonnal pánikolnak ahogy itt is látható mondjuk ez érthető is mivel a legtöbb embert aki konditeremben izmosodott azt mind szteroidhuszárnak tartják a köztudatban. Többek között ezért nem mondom el én sem. :D
2012. máj. 12. 21:57
 10/11 anonim ***** válasza:
így van amit Anntaraxx linkelt az nagyon hasznos. nem ezért kell baszogatni a gyereket, hanem ha valami szteroidot találsz nála akkor kell jól nyakon baszni.
2012. máj. 13. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!