Jó áron hol lehet valami jó fehérjeport venni, amivel lehet tömeget növelni, plázába bekell menni egy huszonezres vödörrel venni ez a normális, vagy hogy van?
Figyelt kérdés
2014. nov. 7. 22:07
1/10 anonim válasza:
Cipeli a franc a 4-5 kilós fehérjéket, mindig neten rendelem és szépen kihozza házhoz a futár.
2/10 anonim válasza:
Én is rendelem, de sokan veszik boltban.
3/10 A kérdező kommentje:
Jó de melyik honlapról rendeled? Meg melyik boltban veszitek, plázában gondolom a legdrágább ilyen 24 ezer forintokért. Meg otthon van egy turmixgépetek? Híztatok is valamit a portól vagy elveszi az étvágyat mert krómot tartalmaz és inkább fogyaszt?
2014. nov. 8. 00:38
5/10 anonim válasza:
Ne álmodozz. Ez nem varázspor. Nem fog hirtelen több kiló izom felszökni rád mert fehérjét kezdesz el enni. Ez egy táplálékkiegészítő! Szóval a napi étkezése egészíted ki vele, ami ha alapbol szartenger... akkor a fehérje por se fog csodát tenni. Normális tömegnövelő étrend kell.
6/10 anonim válasza:
Kicsit vakon vagy, ezt nem bántásból, de addig ne kölsd a pénzed táplálékkiegészítőkre, amíg azt se tudod mire valók. Olvass inkább egy kicsit, pl.: Sárga kapszula.
7/10 anonim válasza:
Nem kell huszonezres vödröt venni. Én a Biotechben vettem fél kilós zacseszt, hetente háromszor csak edzés után iszom, simán elég egy hónapig. Már nem emlékszem az árára pontosan, de olyan 3000 körül volt. Arányaiban nyilván drágább mint az 5 kilós, de nekem nincs huszonezrem rá egyszerre. Én főleg rendes szilárd ételből viszem be a fehérjét,de edzés után közvetlenül nekem könnyebb legurítani egy shake-et, mint megenni egy tányér kaját.
8/10 anonim válasza:
A fehérje után ugyanúgy kell szilárd kaja is, rá kb 30-40 percre. Ugyanis annyi elég a tejsavónak, hogy a véráramba kerüljön. Nem kioktatás, csak információ.:)
9/10 A kérdező kommentje:
Tehát akkor reggel felkeltek edzetek 1 órát, megisszátok a netfutártól rendelt fehérjeturmixot, aztán nekikezdtek rizst főzni meg húst sütni, aztán miután megsült elkezdtek étkezni és akkor hánykor keltek? Meg ki tanított meg titeket rizst főzni?
2014. nov. 9. 05:58
10/10 anonim válasza:
Már előző nap megfőzök két napra és elteszem dobozokba, nem edzés után kezdünk molyolni a kajával.
Rizst főzni ki tanított meg? Hát igen, ez egy marhabonyolult dolog, nem megy ám mindenkinek.:) El kell menni rizsfőző tanfolyamra, ami fél éves, után a komoly vizsga van rizsfőzésből. A hús sütés az másik tanfolyam.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!