Mennyi annak az esélye, hogy kezdőként túledzettem magam?
Kezdő vagyok, és abban a fázisban vagyok, hogy kísérletezem mi válik be. Megkaptam másoktól azt a kritikát, hogy túl sok gyakorlatot csinálok. Bicepszre pl csináltam 3 különböző gyakorlatot, azon belül pedig általában 4 sorozatot. Amióta ezt lecsökkentettem 2 gyakorlat x 3 sorozatra, azóta jelentősen gyorsabban fejlődöm, pedig a súlyt nem növeltem érdemben.
A mellnél szintén kivettem egy gyakorlatot, és hétről hétre érzem, hogy többet bírok.
Kezdőként tényleg lehet, hogy túledzettem volna magam? Vagy inkább az állhat a háttérben, hogy a kevesebb gyakorlatnál jobban figyelek a helyes munkavégzésre, mert tudom, hogy be kell osztani a sorozatokat?
"Bicepszre pl csináltam 3 különböző gyakorlatot, azon belül pedig általában 4 sorozatot. Amióta ezt lecsökkentettem 2 gyakorlat x 3 sorozatra, azóta jelentősen gyorsabban fejlődöm, pedig a súlyt nem növeltem érdemben."
Ebből is látszik, hogy naturálban, ha rommá edzed magad, attól nem fogsz jobban fejlődni, csak a regeneráció idődet hosszabbítod meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!