Áthúzás jó gyakorlat?
Figyelt kérdés
Elég megosztó, hallottam már h semmi értelme, nem edzi meg a mellizmot. Vannak akik esküsznek rá, hogy nagyon hasznos, hatékony. Érdemes beilleszteni a melledzésbe vagy sem? Erről van szó ha vki nem tudná: [link] 2023. jan. 3. 00:42
1/6 anonim válasza:
Az egyik legrosszabb és legfeleslegesebb mellgyakorlat. Ha te szereted csinálni, akkor csináld, de a helyedben mindenképp a nyomásokból vinném be a mellizom fejlesztéséhez szükséges intenzitást és volument.
2/6 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem szeretem, kényelmetlen az a póz meg nem túl gerincbarát. Néha szoktam kiegészítésként mert neves testépítők is mondták h hasznos de az alap a kétkezes meg egykezes nyomások meg a tárogatás. Viszont ha tényleg nem ér semmit akkor elhagyom teljesen.
2023. jan. 3. 02:09
3/6 anonim válasza:
Rommá koxolt emberek edzéseit, és sok esetben a tanácsait el kell felejteni, ha naturál vagy!
Én is azt mondom, amit #1, az egyik legfeleslegesebb mellgyakorlat. Eleve a mellizomnak az a funkciója, hogy a két felkarodat közelítsd egymáshoz, ez az áthúzás esetében nem valósul meg. Szerepet kap még a széles hátizom, viszont kicsi a mozgáspályája, illetve a tricepsz, ami stabilizáló szerepet kap. Szóval úgy összességében az áthúzás több izmot is edz valamennyire. Én ezt pláne, ha naturál vagy, nem erőltetném, mivel ennél sokkal hasznosabb gyakorlatok is vannak.
4/6 anonim válasza:
Az egyik leginkább túlértékelt mellgyakorlat úgy 1989-ből
5/6 anonim válasza:
A melledzésedbe szeretnéd ezt beilleszteni?
Hány munkasorozatot tolnál?
6/6 anonim válasza:
Arnold is csinált árhúzást, szóval korábbi gyerek az mint 89'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!