Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lábedzést ki lehet váltani...

Lábedzést ki lehet váltani szobabiciklizéssel?

Figyelt kérdés
Mondhatni amatőr szinten vagyok, csak a sportosabb alkat a cél. Tulajdonképpen a lábam az egész jól néz ki, imádom is a lábedzéseket, de a derekam... Már nagyon régóta tropa a munkától, ezért már nincs kedvem erőltetni a nagy súlyos gyakorlatokat. Gyakran be is csípődik, fáj, nem rég voltam dokival vele. Régebben volt, hogy edzéseken bicikliztem és elég durván megérezte a combom, főleg akkor, ha nagy ellenállásra tettem, szóval erősen gondolkodom, hogy arra cserélném le a lábgyakorlatokat. Esetleg combhajlítót érdemes lenne még beszúrni mellé? Teljes testes edzésre állnék most rá, az elképzelés 15 perc bicikli, 1perc lazább, 1perc magas ellenállás lenne, utána combhajítózás gépen 3x szuper-szett.
2022. dec. 30. 15:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
16%
# 9 , pedig szín tiszta izom a lábam :) 204 cm vagyok a vádlim 47 cm a combom 67 cm . Azért írtam, hogy kb., mint másnak a dereka, mert a mai fiatalokat, ha nézem, akkor a vádlija kb. mindnek olyan, mint a csuklóm a combja meg, mint a vádlim :d Nem mondtam, hogy ász vagyok meg, hogy én ezzel foglalkozom külön. Egyszer rakott ki valaki valamilyen nagy ászról képet a face-re, hogy 70 1-2 centis combja van, mert xy éve edz lábra én meg mondom oké én csak sportoltam gyerekkorom óta azt 67 cm izom a combom, mondom akkor oké...
2022. dec. 31. 09:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Még a kerékpárosok is végeznek egyéb lábgyakorlatokat.

Ha fáj a derekad, akkor ideje elkezdeni rendszeresen gerinctornát végezni, megerősíteni a törzsizmodat és nyújtani.

2022. dec. 31. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!