Gymbeam-es tribulus terrestrisnek van bármi értelme?
Kedves Kérdező,
20 évesen semmi értelme nincs a Tribulusnak. A tesztó termelésed 25 éves korod környékéig van a csúcson, után stagnál, majd 30 körül elkezd nagyon lassan csökkenni az évek során. A Gymbeam Tribulus Terrestrisét használom évek óta kúraszerűen, nálam a kívánt hatást elérte. Extra hard gainer vagyok és a Tribulus + HMB kombinációval sikerül minden téli "szezonban" felkapnom egy kis pluszt. Amellett brutálisan megdobja a libidót- az asszony menekül előlem már..( haha :) )
Nekem hatásos így 40 környékén és mindig kiszámíthatóan hozza amit várok tőle + nem egy drága dolog. Szerintem nagyon egyén függő is kinek mi és mennyire válik be ennél is. Valakinél 0 hatása van, nálam spec. szuperül müxik. A sokak által népszerűsített Arginine meg nálam nem ér semmit... szerintem ha kávéval keverném ki az előírt mennyiség 6x-osát, akkor se történne semmi... :) Ez ilyen. Összegezve - Neked nem kell bogyó, hogy a füleden is tesztoszteron follyon :) Annyi idősen még a guruló almát is...Jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!