Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van értelme "szálkásítani",...

Van értelme "szálkásítani", vagy teljesen rosszul gondolom? (képpel)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Feltettem már egy kérdést, ahol az volt a lényeg, hogy 1 év alatt nagyon keveset fejlődtem és valószínűleg azért, mert nem ettem eleget. (regeneráció, fehérjebevitel, alvás, ezek mind rendben voltak)

2021. augusztusától voltam kalóriatöbbletben 2022. januárjáig, de abbahagytam, mert a magasságomhoz képest már az is nagyon sok volt.

72kgról mentem fel 81kg-ra.

Januártól júniusig voltam szintentartó kalóriabevitelen, majd a nyáron egy kisebb deficitet tartva leadtam 3 hónap alatt 5kgot.

Rájöttem, hogy hülye voltam és nem kellett volna abbahagynom a legelső izomépítéses kalóriatöbbletet, mert elég szépen haladtam, csak fejben volt nehéz és mentálisan terhelt le.

Most 2 opció van bennem.

1, Mivel 170cm "magas" vagyok (inkább mély), és 77-78kg, ezért ez már alapból sok, és láthatóan van rajtam felesleg, tehát lemennék 70kgra és onnan kezdve egy normális progresszív edzéssel és kalóriatöbblettel (+150-200) izmot építenék. (A normális alatt azt értem, hogy 1 év alatt nagyon maximum kb. 4-5kgot híznék)

2, Nem fogyok le, de akkor innen kezdem ezt az egész izomépítést.

Az első opciót jobban preferálnám, mert előbb utóbb így is úgy is kellene "szálkásítanom" (azért teszem idézőjelbe, mert tudom, hogy naturál szinten ennek a szónak nincs jelentése.).

Mit gondoltok?

U.i.: Nem a forma ellenőrzést szeretnék. Tudom, hogy a mellem az a gyenge pontom, szóval mielőtt leírná mindenki, hogy mellezzek, ne csak karozzak (ami ironikus, mert bicepszre és tricepszre össz vissz 9-9 munkasorozatom van hetente, míg mellre 15) tudatom, hogy tisztában vagyok vele, hogy le van maradva. :)

[link]

[link]

[link]

2022. nov. 2. 14:15
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
Valamelyik nap is feltettél egy rakás fotót a fürdőben pózolásodról, örömmel látom, akad még belőlük.
2022. nov. 2. 15:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Már féléve is láttam ezeket a képeket,nem is egyszer. Azóta sem sikerült dönteni?

Az első kép valahogy nem passzol a többihez,honnan töltötted le? :)

2022. nov. 2. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Első képnek semmi köze hozzád ! Izmot építeni és szálkásítani is ?
2022. nov. 2. 15:58
 4/9 A kérdező kommentje:

Már rájöttem, hogy nem érdemes anonim oldalon tanácsot kérni, valahogy mindig beleesek ebbe a hibába :D

Az első képen pedig én vagyok, szóval köszönöm. :)

2022. nov. 2. 17:04
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Hát rájöhettél volna előbb is, mielőtt bóhocot csinálsz magadból időnap előtt. Egyél normálisan, járjál edzeni, az ilyen fotókat meg mutogassad a nőknek. Sok sikert, jó egészséget.
2022. nov. 2. 17:06
 6/9 anonim ***** válasza:
81%
Már 1 éve kérdezgeted szerintem. Van itt kb egy maroknyi ember aki válaszolgat a kategóriában, nem érdemes sokszor megkérdezni. Szerintem oldalról nézve fejlett a melled, csak hát ügye olyan amilyen. Egy normális kalóriapluszt kipróbálhatsz szerintem, nagy bajod nem lesz. Bár ennyi idő alatt már rég kipróbálhattad volna.
2022. nov. 2. 20:29
 7/9 anonim ***** válasza:
bocs kalóriaminuszt akartam írni...
2022. nov. 2. 21:06
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Ugyanúgy nezel ki mint 1 éve?

Minek csinálod?

Nincs hozzá genetikád.Semmire se fogsz jutni.

Jar inkább focira!

2022. nov. 4. 21:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a szumót! 💪
2022. nov. 6. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!