Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kalisztenika edzéssel mennyi...

Kalisztenika edzéssel mennyi idő alatt tudnék olyan testalkatot felépíteni mint ami Mike Tsyon-nak volt fiatal fènykorában?

Figyelt kérdés

180cm vagyok és kb 72kg, és olyan testalkatot szeretnék elérni mint ami Mike Tysonnak volt fènykorában. Ha jól tudom ő akkoriban 178cm magas volt és kb 98kg. Ha jól tudom ő akkoriban egyáltalán nem használt súlyzókat hanem csakis Kalisztenika(saját testsúlyos edzést) végzett.

Nekem szerintem elég lenne 80 max 85-90kg. Szerintetek mennyi idő alatt tudnàm elérni azt az alkatot sima kalisztenika edzéssel? Mennyit kéne edzenem egy héten, és kb mennyit kéne kajálnom? Azon is kondolkodtam, hogy nem ártana fehérje turmix is, mert szerintem nem tudnék annyit enni. Valamint nem szeretnék súlyzós edzést vègezni, mert az lemerevít. Rugalmas dinamikus izomzatot, erőt és állóképességet szeretnék. Nektek mi a véleményetek mit tanácsoltok?

A válaszokat előre is köszönöm!

Mellékesen itt vannak képek Tyson akkori alkatáról.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. dec. 20. 15:51
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

A netthuszár! Az hasonlít a trollra! Élettelen senki, aki a netten lóg, és ossza az èszt, persze névtelenül! És mindenkinèl mindent jobban tud! Szóval olyan tudálèkos kis nyomornc senki, mint az itt lévők 90%-a!....

Én nem vagyok a legnobb! Sem nagytudó senki! Tévedni emberi dolog, de az egoizmus meg a pökhendiség az ritka gusztustalan betegség!....

2022. dec. 21. 14:17
 22/28 anonim ***** válasza:
55%
Jah biztos alkohol meg drogfuggoseg melett naturon erte el ezeket 😅 ha meg igen akkor isteni genetika ami ugyse copyzhato. Az edzonek fizetsz azert magyaraz el max ilyeneket turelemmel, mosolyogva. Ha edzeni akarsz edzel es olyan lesz amit ki tudsz hozni magadbol. Nincs olyan trukk h mashogy nyomta a fekvotamaszt azert lett olyan meg ilyesmi.. hozd ki magadbol a maxot es annyi, mindenki tok mas
2022. dec. 21. 14:20
 23/28 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam, hogy hajszàll pontosan így akarok kinèzni. De egy elképzelt formànak kell lennie. Ès persze mindenki màs. Arnold se lessz senki, sem Kathi Bèla.
2022. dec. 21. 14:27
 24/28 A kérdező kommentje:

Az edzonek fizetsz azert magyaraz el max ilyeneket turelemmel, mosolyogva.

Ehhez nem kell fizetni baràtom! Csak kúltúrált embernek kell lenni! És a tudatlant normàlis stílusban is fellehet vilàgosítani!...

A tanár sem olt le az iskolàban, hogy mekkora sötét vagy, hogy ezt nem tudod, hanem elmagyarâzza és tanít!

Bàr aki ennyire bekèpzelt pökhendi, meg elvan szàllva magàtól, az ne is akarjon emberekkel foglalkozni!...

Kvàzi mi a f*szt keresel itt?

2022. dec. 21. 14:32
 25/28 anonim ***** válasza:
Sztem normalis valaszokat kaptal.. Sok hasonlo kerdes van gondolom mar az ezredikre nem olyan higgadtan irnak. Meg hat eleg logikus a valasz.
2022. dec. 21. 16:19
 26/28 anonim ***** válasza:
Igazából már leírtuk a dolgok mikéntjét kérdező. Nem kell elhinned senkinek aki ért hozzá egy kicsit is, hogy Tyson kokszolt, a te dolgod. A kérdésedet saját magadon is ellenőrizheted. De ha 10 évig nyomod majd a saját testsúlyos edzést és még mindig nem nézel ki sehogy akkor elkezdhetsz gondolkodni hogy 1,súlyzós edzés (vagy hibrid) hatékonyabb 2,kell egy normális étrend (az hogy iszol egy adag fehérjét edzés után nem étrend) és akkor még lehet belőled valami... de még úgyse fogsz hasonlítani Tysonra. Kokszal sem valszeg.
2022. dec. 21. 16:29
 27/28 anonim ***** válasza:

"Lehet nem értek profin a testépítéshez, de 1000x inkább adok, normális edzők, meg komoly sportolók vèlemènyére, mint az itteni komplekszusos észosztó névtelen seggtitán senkikére!"

Te nemhogy profin, de sehogy se értesz ehhez, megnyugtatlak.

Ezzel a szöveggel pedig leírtad, hogy miért tart ott itthon a testépítés, ahol.

Hallgass csak akkor Füzessy Tibor szintű testépítőkre, akik szerint lehet csúcsosítani a bicepszet és hasonlók. Csak azért, mert profi valaki, nem biztos, hogy ért is hozzá olyan szinten, mint amennyire azt a kinézete produkálja.

További sok sok progresszió nélkül eltöltött évet kívánok, lesz pár, ha ilyen szinten lesz a tudásod és nem vagy hajlandó meghallgatni senkit. :)

2022. dec. 22. 15:18
 28/28 anonim válasza:
Ne itt kérdezgess hanem kezd el😘
aug. 4. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!