17-18 évesen nem baj, ha nincs étrendem ?
Én ezért kezdtem el már nagyon korán, 16-17 évesen ösztönözni anyámékat arra, hogy nem biztos, hogy az a legegészségesebb út, ha állandóan disznó húst eszünk sajtos tésztával, hanem célszerűbb lenne átállni egy átgondolt étkezési rendszerre. Nyilván ahol annak is örülnek, hogy jut pénz zsíros kenyérre, ott ez nem elvárható preferencia, de nálatok szerintem nem ez a helyzet.
Gyúrás szempontjából sem ilyen egyszerű a helyzet, hogy a kaja "arra jó, hogy fehérjeforrás, és az kell a nagy izmokhoz, aztán szevasz". A minőségi szénhidrátok, a telítetlen zsírok, a rostok, a mikrotápanyagok, meg úgy amblokk a kalóriák szempontjából is kell vizsgálni a kaját, nem csak az a rohadt fehérje létezik attól még, mert az átlag kondis agyában ennyi van meg.
Viszont nyilván nem történik semmi tragédia, ha nincsen a testépítő etikettnek megfelelő étrended. Te egy hobbi kondis fiú vagy, nem? Gondolom nem most készülsz a Super Bodyra, meg valószínűleg később sem, csak szeretnél jól kinézni, nem? Akkor ne stresszelj rá annyira. Akkor sem leszel izomkolosszus, ha dietetikus által megkonstruált étrended van. Nyugodtan egyél jó kis házi kajákat, igyekezz kerülni a szemetet és a nulla tápanyaggal bíró szarokat, gyúrogassál eleget, aludj sokat, melegíts, nyújts, hengerezz és élvezd a fiatal éveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!