Miért kokszol ennyi fiatal a közösségi platformokon, és miért hazudnak sorba az influenszerek?
Felmegyek a tiktokra, vagy youtube storykat nézni, sorba dobálja ki a fiatal tizenéves srácokat ahogy mutogatják a testüket és osztják az észt. Fiatal srácokról beszélünk, látszik a 90 %-on hogy nem naturálok. Miért nyúlnak ilyen fiatalon kokszhoz, majd tagadják le, és osztják a nagyobbnál nagyobb hülyeségeiket.
https://www.youtube.com/shorts/-WjIeh6rwRs
Itt van például ez az influenszer vagy hogy nevezzem, ultra baromságokat nyomat mint ez a videó, és úgy csinálja mintha ezektől lenne olyan szép izmos teste. Hazudnak, koxolnak, becsapják a kezdő hozzá nem értőket. Miért lett ez ennyire divatos? Aki követ "gyúrós" tartalmakat pl tiktokon az már biztosan észrevette ezt. És ami a legfontosabb, hogy nem cseszi szét őket ilyen fiatalon a cucc? Elvileg tizenéves korban koxolni orosz rulett, mégis látszólag semmi bajuk.
Mégis miből gondolod hogy koxolnak?
Az hogy alacsony a testzsírjuk ezáltal látszik minden izomzatuk és eresek?
Én is kb ilyen vagyok,világ életembe nem voltam egy hízékony alkat, mégsem koxolok.
Azért, mert ez lett a standard, hogyha fitnessz influenszerként akarsz boldogulni. Naturálként nem lenne elég látványos (vagy nem lenne az elég gyorsan).
Viszont magukkal basznak ki. 25-30 éves kor alatt tök felesleges lenne ezekhez nyúlniuk (ha alapból rendben van a hormonháztartásuk). Sokkal kevesebbet "nyernek" rajta, mint amennyit buknak vele, de az ő dolguk.
Régen az emberek azert koxoltak, hogy a strandon jol nezzenek ki, ma meg azert, hogy instan meg tiktokkon.
Ma ott tartunk sajnos, hogy az számit, mennyi kovetom van, mennyi like-ot kaptam, kik nézték meg a storymat, es hanyan nezik a tiktok live-om. Borzalom.
Mert akik instán meg tiktokon ilyeneket néznek, azoknak pontosan annyi eszük van, mint a videóban szereplő "koxosnak". Azért írtam idézőjelben, mert ez a csávó, akit a vidóban mutogatsz egyáltalán nem bitos hogy koxol, sőt szerintem inkább nem, azért mert kb. semmi zsír nincs rajta. Ez simán hozható naturálban. A tizenéveseknek pedig fogalmuk nincs arról, mi az a kox, csak látnak egy full szálkás testet és már megy a fantáziálás.
Ha nem ismernéd, keress rá erre a testépítőre: Kiss Jenő. Na úgy néz ki egy koxos.
Az a baj ezzel a gondolatmenettel, hogy nem minden koxos néz ki úgy mint Kiss Jenő. Legtöbbször olyanok nyomják akiről el sem tudnád képzelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!