Ez a Zyzz féle "forradalom" felelős a legtöbb fiatal koxolásáért?
Amíg nem jött be ez a drogos, bolond gyerek a köztudatba, addig is edzett sok fiatal, de nem voltak ennyire szétkoxolva. Ma lemegyek a terembe, és mindenhol ezeket a ma 20on éves (tehát akik anno 16 évesek lehetettek, amikor bejött a köztudatba zyzz) agyongyúrt, széttetovált egyedeket látom.
Meglehet nézni egy konditerem instáját is, mindenhol ezek a zyzz klónok vannak, még a tetoválásait is másolják :D
naturálon is ellehet érni azért jó, egészséges fizikumot, ami kb a 2010es év elejéig megfelelt a terembe járók 95%-nak.
Akkor is voltak kigyúrt koxos emberek, de ez a szám évről évre nagyobb.
Ezt mutatják a médiában is, lásd az idióta pumped gabo, aki egy az egyben lemajmolta zyzz-t, ugyan azzal a fogyatékos tánccal került be a tv-be, amit zyzz csinált.
Én azt mondom nagyon nagy lejtmenetben van a gyúrós társadalom ilyen szempontból. Főleg itthon
dehogy zyzz. pesten a konditermedbe lehet, hogy nagyot megy ez a zyzz baromság még 2022-ben is, de lejössz vidékre hozzánk a konditerembe és egy 20-30 éves sem fogja tudni hogy ki a franc a zyzz. nem is hallottak még róla, mégis szétkoxolják az agyukat. attól még mert pár divatratyi a mai napig lovagolja ezt a zyzz hullámot, még nem következik ebből semmi.
egyszerűen a kondizás halálra van ítélve. testképzavaros emberek, céltalanul mell-bicepszező emberek, túlsúlyos kezdők, balfék apukák gyűjtőhelye a konditerem. ne csodálkozzunk már hogy az ilyenek között előfordulnak bőven olyan ostobák akik képesek beszúrni minden szart, aztán csodálkoznak hogy a karjuk nem az izomtól nő kétszer akkorára hanem a víztől.
Én jobban érzem magam olyan közegben, ahol átlagemberek vannak, nem szétkoxolt ratyik.
14 éves korom óta edzek, itthon kezdtem súlyzózni, majd 17-18 évesen lejérni termekben, majd volt egy hosszabb szünet, mert nagyon elment a kedvem az egész légkörtől, kb 5-6 év - de azalatt is edzettem otthon, szóval nem tunyultam el -, most megint járok egy ideje, de úgy vagyok vele, hogy már megint kezdem unni a környzetet (nem az edzést) .
Soha nem értettem mi értelme a testépítésnek, natúran.Jó ok vannak tápszerek, azok is segítenek de ha mellé szálkásítani is akar valaki, eltűnik az izom egy része is.Ezt a sportot már a kezdetektől Steve reeves korától már anabolikával csinálták.Én is koxolok, mellé van arcom, de azért mert lovém is van mellé, luxusautó a parkolóban, mikor megyek edzeni, ahova járok a tulajt megkértem hogy a 2. parkolóhelyet nekem tartsa fenn, rendesen rendszámfelfestéssel.
Régóta csinálom, egy vidéki nagyvárosban élek, ismerem a haza bodys élet szinte mindegyik szereplőjét, aki számít, jelenleg.Igen, nyáron Siófokra megyek le veretni, miért?mert megtehetem.
Ez a sport régen és ma is a pénzről meg az izomfejlesztőkről szólt.
Aki meg hangoztatja általában mennyire natúr akar lenni, általában ezért van:
nincs rá komolyabban pénze,
nincs olyan munkája, hogy mindezt megengedje magának, komolyabb edzés, komolyabb kiegészítők
esetleg beteges alkat, orvosról orvosra járkál, mert beteg volt régebben is
meg az utolsó a kedvencünk, megvan minden teremben...ő azért nem szed semmit mert csak natúr akar lenni.
De mellette olyan xar a genetikája, hogy a 15 éves gyerek az utcáról jobban néz ki, edzés nélkül is.Ők azok akik a legjobban irigykednek.
7-es vagyok,ide is beakartam linkelni, hogy ne keljen újból megfoalmazni.
Én világ életemben koxoltam, de semmi bajom tőle, ellenben megfordultam több versenyen is, egész jó élmény volt.Ezt a sportot pénz és izomnövelők nélkül nem lehet csinálni.
Lehet csűrni csavarni, de ez az igazság.
Minden más előző kommentemben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!