Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek erről az...

Mi a véleményetek erről az edzéstervről? Kezdőként jó lehet?

Figyelt kérdés
[link]
2022. dec. 10. 21:02
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
2011-ben a shopbuilderen voltak hasonlók. Ezekről a netes edzéssablonokról milyen véleményt szeretnétek hallani? Ez nem edzésterv, hogy "mindenből 4x8, kivéve amiből 5x10". Ha nincs fogalmad az edzésprogramozásról, akkor keress fel egy jó edzőt, aki programoz neked. Vagy kezdd el te is ilyen ostoba sablonokkal, mint én, meg még sokan mások, ezáltal dobd ki a kukába az első tíz évedet, aztán tíz év múlva már lesz annyi tudásod és tapasztalatod, hogy képes leszel hiteles forrásokat találni, amikből megtanulsz majd edzeni és táplálkozni. Igaz, hogy az én generációm azért járt így, mert akkoriban ha nem a gyúrós apukáktól akartál tanulni a konditeremben, hanem tényleges tudásra vágytál, akkor az akkori Testnevelési Főiskola könyvtárába kellett olvasójegyet venni, most meg már öt perc alatt linkelek neked két PubMed tanulmányt és három DietGainz videót arról, hogy az általad belinkelt edzéssablon miért egy rakás szar. Kezdj el még most tanulni, és offold a "5 Day Dumbbell Workout" cikkeket.
2022. dec. 10. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Pontos, annyival egészíteném ki, hogy én anno még a 2000-es években fizettem ilyen sablonért a személyi edző Petinek nálunk az akkori teremben:P
2022. dec. 11. 15:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Jó az.Toljad.
2022. dec. 11. 21:04
 4/4 anonim ***** válasza:

A #2 vagyok. Ajánlom figyelmedbe a powerbuilder csapat letölthető e-bookját. Nyilván nem (teljesen) szakirodalom, de sokkal többre mész vele, mint az ilyen mászlendfitnesz, sárga kapszula, meg a hasonló szakmaiatlan fércművekkel.

A vicc az, hogy itt 6-7 évvel ezelőtt már felismerték ezt, aztán valahogy csak újra divat lett a bro science. 😄

2022. dec. 11. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!