Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdőként melyik edzésterv a...

Kezdőként melyik edzésterv a leghatásosabb?

Figyelt kérdés

Edzem pár hónapja, erősödök is de nincs igazán rendszer az edzéseimbe.

Ezután hétfő-szerda-péntek szeretnék edzeni, de még nem tudom milyen lebontásban

#edzés #edzésterv #edzés lebontás
2020. dec. 17. 21:07
A kérdező szavazást indított:
Teljes test
Push/pull/leg
osztott edzésterv
alsótest-felsőtest
18 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kezdőként, az alapokat kell megtanulni, hogy azt a lehető legtöbbször gyakorlod. Később jó lehet a push, pull, leg abbol a szempontbol, hogy nagyobb teret enged a kiegeszito gyakorlatokra, de erre kezdokent semmi szükség.
2020. dec. 17. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem push, pull, leg ha csak 3 napot edzel. Hagyd a teljes testet ha nem voltál felmentve tesiből. Osztotthoz már 4 nap kellene és előbb bele kéne rázódni.
2020. dec. 17. 22:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
#2 Harom napra lebontva a push, pull, leg kevés lesz egy kezdonek ahhoz, hogy eleget gyakorolja a gyakorlatokat. Arrol nem beszelve, hogy naturalban optimálisan hati többször megdolgoztatni egy izmot, foleg kezdőként, mikor gamarabb regeneralodsz.
2020. dec. 17. 23:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én heti 2x nyomtam a push-pull-leget egy darabig. A-B felosztásba. Utána meg csak osztott. De lehet teljes testtel kezdeni csak keves gyakorlat jut nagyon egy izomcsoportra. Pár hónapig végülis jo lehet.
2020. dec. 18. 07:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
4. Bármeddig jó a teljes test, túl kell azon látni, hogy egy nap hány gyakorlatot, sorozatot végzel az adott izomcsoportra.
2020. dec. 18. 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem ez nagyon berögzült.. Versenyző testépítőkkel edzek. Ifbb pro edzők között. Átvettem teljesen az edzésstílusukat évek alatt. Ott csak osztott edzésterv jöhet szóba és nyilván az a leghatékonyabb a testépítőknek. De célfüggő. Nyilván nem lesz pl olyan melle annak aki csinál rá egy gyakorlatot mint aki 4-5öt. 2órát csak mellezik. De adtól még sportos lesz persze.
2020. dec. 18. 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt zömében hobbi kondizók vannak, naturalként, egyáltalán nem effektív 2 órát mellezni naturálként, és aki naturálként 2 órát mellezik valószínűleg annak rosszabb melle lesz, mint aki negyed annyi időt se. Más világ a kettő, más munkatempót bírsz kokszal, más lesz a fehérjeszintézised, a tápanyagbeépülésed.

Le tudod vezetni, hogy heti 1 mell edzés mitől hatékonyabb, a heti 3 mell edzésnél? Miközben 48-72 órán át regenerálódik az izom ezáltal épül be a tápanyag?

2020. dec. 18. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!