Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A gyúrással csak a baj van?

A gyúrással csak a baj van?

Figyelt kérdés
Többször is negatív dolgok történtek már velem csak azért mert ki vagyok gyúrva.Volt hogy munkát nem kaptam meg ezért mert alapból unszimpatikus a megjelenésem,az utcán sokszor le-be szólogatnak,mindig úgy érzik hozzám kell szólniuk.Sosem viselkedek hivalkodóan,nem hordok feszülős cuccokat,atlétát még nyáron is csak itthon hordok,utálom hogy úgy érzik hozzám kell szóljanak ha meglátnak,kérdezgetnek mutogatnak..az emberekből miért ezt váltja ki?Én csak szeretek edzeni magamnak,edzek télen nyáron hóban fagyban de nem azért hogy mást ezt szóvá tegye,hanem mert így érzem jól magam a börömben.Miért érint ez így másokat?

2022. dec. 4. 19:22
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
tudod az elején még élveztem de így 10en+év edzés távlatból már unom,nincsen feltűnési viszketegségem
2022. dec. 5. 09:30
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

Nyilván olyan közegben mozogsz.Nekem se szól be senki se az utcán se máshol.Bp -i vagyok.

Azt észreveszi az ember hogy néha,imitt-amott rajta marad 1-1 tekintet, de ennyi.Normális kultúrált emberek nem állnak neki vadidegenek után kiabálni, meg bizalmaskodni.

2022. dec. 5. 16:46
 13/14 anonim ***** válasza:
Ense szeretem ha bamulnak, 1-2x nekem is volt h ezert kotottek belem. Versenyformaba eleg feltuno az ember trikoban.. alapjaraton max csak megneznek, de ha arra fordulok elkapjak a fejuk. Inkabb bobb cuccokat szeretek amugy is igy ritka az ilyen
2022. dec. 5. 18:53
 14/14 A kérdező kommentje:

utolsó mondatot nem értettem.

Én nekem a kajámat is állandóan bas.ztatják."Megint húst hoztál"?

A boltba ha megyek múltkor is megkérdezte hogy mennyi ilyet kell neki megennie hogy ő is így nézzen ki.Az ilyen fasságoktól vagyok ki

2022. dec. 5. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.