A gyúrással csak a baj van?
Érdekes, mert én meg pont azt gondolnám, hogy a gyúrósok mind királyok és mindenki tiszteli őket!
Szerintem csak rossz körben mozogsz.
Én pont az ellenkezőjét tapasztalom. Mindig trikóba járok,de sokan inkább csak dícsérnek.
Na kivéve a cigánykoxos vizes testű cigányok,azok viszont képesek beszólni hogy "miva mit feszítgetsz".. Vagy a anorextestű kis cigógyerekek még ilyenek.
Amúgy meg kit érdekel ki mit gondol.
"ha meglátnak,kérdezgetnek mutogatnak"
Valószínű. Munkámból kifolyólag a napom legnagyobb részét profi kártyás versenyzők között töltöm. Még egy WABBA bajnokot sem bámulnak meg az utcán, a boltban, a kávézóban, a parkolóban, pedig ezek a sportolók hihetetlen izomkolosszusok. Az meg pláne elképzelhetetlen, hogy odamenjenek hozzájuk kérdezgetni vagy mutogatni. Nem tartom valószínűnek, hogy rajtad Mr. Olympia szintű izomtömeg lenne, és emiatt mindenki a csodádra járna, ha kilépnél az utcára. Egyébként meg az én fizikumom messze nem ér profi kártyát, de nekem pont a vastagságom miatt nem szólt be még soha senki, nem is ugatott be senki, nem is kötött belém senki, úgyhogy ilyen szempontból az izomtömegnek pont, hogy csak előnye van, nem hátránya.
hazudtam akkor,most lefüleltél.
BESZÓLNI nem úgy hogy támadóan,hanem hanyas a karod testvérem,mit szedsz testvérem.De állított meg utcán csávo csak azért hogy közölje hogy én biztos erőemelő vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!