Mekkora súlytól mondjátok azt egykezes súlyzó esetében amivel tud edzeni hogy jó erőben van?
Tok változó :)
Én nőként fény koromban kiemeltem az 50kgt fekve, úgy , hogy előtte sose gyurtam, és ennyit se nyomtam sulyban :D
Most 15 évvel később elmentem és mindent a nulláról kezdtem. Senki oda sem nézett :) max megkérdezte, szabad e a gép mögöttem . Haladj fokozatosan :) idővel eljön, másrészt a saját alkatodtol is függ :) hiába mondok 25kgt, lehet te magad vagy 60 :) ez egyéni kérdés.
Inkább összetett gyakorlatok alapján (fekvenyomás, guggolás, felhúzás, állva nyomás) mérem az erőt.
Az 5-ös válaszolóval egyetértek: ha valaki legalább 20 kilós egykezesekkel csinál szabályosan mondjuk 4x10 ismétlést bicepszre, akkor már nem gyenge.
Erre a célra, hogy az erő az inkább abbol tudod vagyis tudnád meg mert nem hiszem hogy mindenki vevő lenne rá, hogyha vennél egy kézi szorítóerőmérőt ami úgy kb 20ezer, és aki "szimpatikus" odamész és megkéred szorítsa meg , előtte az eletkorat bekell írni plussz a kéz méretéhez állítani, és ha azon 60at szorít az már férfi, ha attol tobb akkor erős.. ennyi 💯
De erre nem lenne vevő mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!