Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi fehérjét kell fogyassza...

Mennyi fehérjét kell fogyasszak edzéshez?

Figyelt kérdés
Heti 3-4 alkalommal szoktam 40-50 percet, kis súlyokkal edzni. A célom hogy szép formás testem legyen, nő vagyok 25 éves, 160 cm magas és 64 kiló.
2022. nov. 22. 20:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
Valahol 1,5 és 2 g/tskg között van az ideális fehérjebevitel, de a mondataid alapján a te fejlődésed nem a fehérjén fog múlni.
2022. nov. 22. 21:16
 2/11 A kérdező kommentje:

Akkor min fog múlni?

Ilyen 1,6-1,8g/tskg-ot én is olvastam de azt testépítőknek ajánlják, én meg azért nem szeretnék túl izmos lenni.

2022. nov. 22. 23:08
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

"nem szeretnék túl izmos lenni."

Heti háromszor 40 percet fogsz játszani kisbaba súlyokkal. Nem leszel túl izmos, ne aggódj.

2022. nov. 22. 23:17
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

A fb van a túl izmosok csoportja.Ott olyanok vannak akik túl izmosak lettek hirtelen.Most megpróbálnak megszabadulni a sok izomtól.Hasznos tanácsaik vannak hogy lelkileg hogy lehet elviselni a sok izmot.Mit lehet tenni ellene.

Szval ha véletlenül hirtelen túl izmos leszel akkor kapsz tamogatást,hogy ezt a nagy streszt ami az izmok miatt kialakul le tudd győzni.

Meg kell tanulni elfogadni a túl sok izmot.És nem csak a gebeknek,dagadtaknak áll a világ!!

2022. nov. 23. 02:07
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

Egyrészt a nem versenyző hobbisportolóknak 1,2-1,5 g fehérje/tskg ajánlott a terheléstől függően, 1,5-2 g/tskg az az élsportolókra vonatkozik és feltételezem nem a Miss Szexibody versenyre készülsz.

Másrészt akkor leszel formásabb, ha izmosodsz, izmosodás pedig a terheléssel érhető el. Tehát ha csinálsz kis súllyal 15-20 ismétléseket, ott kb. zéró a terhelés és 10 év múlva is pont úgy fogsz kinézni, ahogy most.

Harmadrészt attól ne félj, hogy túl izmos leszel, mert amitől ez bekövetkezne, az nem éppen legális szer.

2022. nov. 23. 07:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Igyál sok gyúrós turmixport! 💪☝️👍
2022. nov. 23. 09:00
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem a mostani sulyod a mervado hanem az idealis ami kb 55. 1.5g azert kene sztem szal kb 80-90g. Am formas tested kis sulytol nemigazan lesz.. az izomtol formalodik ami nem jon konnyyen. Tul izmos nem tudsz lenni no letedre hobbi kondizgatassal
2022. nov. 24. 00:28
 8/11 anonim ***** válasza:
A kérdésedből és a további soraidból is látszik h nagyon kezdő vagy, tájékozatlan, nem tudod h mit hogy kellene csinálni. Én azt javaslom keress meg egy személyi edzőt aki legalább a minimális alapokat helyre rakja mert így idő és pénz pocsékolás az egész. Pár hónapig járjál személyi edzőhöz, ha úgy érzed már van fogalmad róla h kellene edzeni meg enni h értelme is legyen akkor el lehet hagyni a személyi edzőt.
2022. nov. 24. 01:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Akik ennyire tájékozottnak érzik magukat azok akár le is írhatnák, hogy szerintük mit kéne csináljak. Mert a 7 hozzászólóból 2 volt aki tényleg írta, hogy kb. mi lenne ideális testsúly, fehérje bevitel, edzés a többiek meg csak látványosan hülyének néznek.
2022. nov. 24. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Az jo arany gyikon. Akk meg is van a valasz. De neten rengeteg infot talalsz mindenrol... Etkezes, edzes
2022. nov. 24. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!