Mennyi fehérjét kell fogyasszak edzéshez?
Akkor min fog múlni?
Ilyen 1,6-1,8g/tskg-ot én is olvastam de azt testépítőknek ajánlják, én meg azért nem szeretnék túl izmos lenni.
"nem szeretnék túl izmos lenni."
Heti háromszor 40 percet fogsz játszani kisbaba súlyokkal. Nem leszel túl izmos, ne aggódj.
A fb van a túl izmosok csoportja.Ott olyanok vannak akik túl izmosak lettek hirtelen.Most megpróbálnak megszabadulni a sok izomtól.Hasznos tanácsaik vannak hogy lelkileg hogy lehet elviselni a sok izmot.Mit lehet tenni ellene.
Szval ha véletlenül hirtelen túl izmos leszel akkor kapsz tamogatást,hogy ezt a nagy streszt ami az izmok miatt kialakul le tudd győzni.
Meg kell tanulni elfogadni a túl sok izmot.És nem csak a gebeknek,dagadtaknak áll a világ!!
Egyrészt a nem versenyző hobbisportolóknak 1,2-1,5 g fehérje/tskg ajánlott a terheléstől függően, 1,5-2 g/tskg az az élsportolókra vonatkozik és feltételezem nem a Miss Szexibody versenyre készülsz.
Másrészt akkor leszel formásabb, ha izmosodsz, izmosodás pedig a terheléssel érhető el. Tehát ha csinálsz kis súllyal 15-20 ismétléseket, ott kb. zéró a terhelés és 10 év múlva is pont úgy fogsz kinézni, ahogy most.
Harmadrészt attól ne félj, hogy túl izmos leszel, mert amitől ez bekövetkezne, az nem éppen legális szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!