Szalkasitashoz mit javasoltok?
Figyelt kérdés
180 cm fölött vagyok egy kicsivel, majdnem 70 kg.
Nincs rajtam túl sok zsír kb 5-10% között.
Milyen étrend és edzés kell, hogy látszódnak az izomrostok?
2022. nov. 16. 19:04
11/17 anonim válasza:
180 felett vagy és majdnem 70kg... Ez minden csak nem izmos testalkat.
Tömegnövelő étrend kell,és normálisan edzeni és látszódni fog az izmod.
13/17 anonim válasza:
Elobb izom is kene 😃 180/70 az eleg vekony.. en 170/70 vagyok de igyis kockas a hasam. Neked felkene szedni 10kgot nagyreszt izomba. Lesz egy par ev
14/17 anonim válasza:
"Van izomtomegem"
Dehogy van. Magas vagy, közben a 70 kilót sem éred el. Semmilyen tömeg nincs rajtad, nemhogy izom.
15/17 A kérdező kommentje:
Annyira jó a gyakori, sok hozzá nem értő ember, aki ráadásul nem is a kérdésre válaszol. Igen nagyra értékelem ha arra válaszolnanak
2022. nov. 17. 06:35
16/17 anonim válasza:
Pedig nem írtak hülyeséget. Ha tényleg ezek az arányaid és ilyen alacsony testzsírod akkor úgy kéne kinézned mint egy sajtreszelő. Fogyás helyett inkább neki kéne állni többet enni, esetleg súlyzós edzést végezni nem csak a tornát, akkor látszódni fognak azok az izmok.
17/17 anonim válasza:
Felejtsd el naturalon ha nincs isten genetikad. 5% am szinpad koruli allapot.. a versenyzok se tartjak tul sokaig meg cuccal se. Naturon sok izom eleg mire elered.. meg szintentartani se lehet. Inkabb tartsd min 10-15% korul es pakolj meg fel izmot mert a magassagodhoz nagyon konnyu vagy. Magassag-110 a noknek idealis arany. Fiuba az egy tok vekony kezdo szinte semmi izommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!