Igaz, hogy nem lehet látványos izomtömeget elérni táplálékkiegészítő nélkül?
Logikus, hogy fehérje és egyéb kiegészítő segít megadni azt a nagymennyiségű tápanyagot, amit az izmokhoz kell. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy táplálékkiegészítők előtt is voltak kifejezetten izmos emberek:
Vagy aki ezt állítja, az a fenti példáknál is jelentősebb izomtömegre gondol? Vagy arról van szó, hogy a táplálékkiegészítők nélkül sokan azt se érnék el soha, amit feljebb linkeltem?
De mi a kérdés?
Nem értem mit akarsz!Vagy magadban beszelgetsz?
Leírtad hogy a tápkieg előtt is voltak izmos emberek.
"Logikus, hogy fehérje és egyéb kiegészítő segít megadni azt a nagymennyiségű tápanyagot, amit az izmokhoz kell."
Képzeld azt a nagymennyisegű tápanyagot megették kajával!!
Tadám!! És megvolt az izmoknak ami kellett!!
#5: igen, magamban beszélek.
De attól függetlenül szerintem világos mit kérdeztem. Ha mégse, az utolsó kettőt kérdést még egyszer...
6#
A tapkieggel ugyanazt éred el mint a rendes kajával.
Tehat a megtöbb fehérje nem jelent mégtöbb izmot!
Van egy beépülési határod.Azon felül zabálhatod vödörszámra ,semmit se fog hozzá tenni!!
Csupan egyszerűbb meginni, talán a gyomrodat kevésbé fogja munkára, mint egy steak vagy rántott velő.Ezért kiegeszítni a kajádat.Kipótolja a hiányzó fehérjemennyiséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!