Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igaz, hogy nem lehet látványos...

Igaz, hogy nem lehet látványos izomtömeget elérni táplálékkiegészítő nélkül?

Figyelt kérdés

Logikus, hogy fehérje és egyéb kiegészítő segít megadni azt a nagymennyiségű tápanyagot, amit az izmokhoz kell. Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy táplálékkiegészítők előtt is voltak kifejezetten izmos emberek:

[link]

[link]

Vagy aki ezt állítja, az a fenti példáknál is jelentősebb izomtömegre gondol? Vagy arról van szó, hogy a táplálékkiegészítők nélkül sokan azt se érnék el soha, amit feljebb linkeltem?

2022. nov. 7. 10:26
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül
2022. nov. 7. 11:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. nov. 7. 11:42
 3/7 anonim ***** válasza:
95%
Tápkiegészítő nélkül? Tehát az a kérdés, hogy fehérje por, kreatin kapszula és narancsos BCAA nélkül lehet-e izmot építeni? Nyilván lehet, egy normális sporttáplálkozás mellett semmilyen tápkiegészítőre nincs szükség. Nem a csokis tömegnövelőtől leszel izmos, hanem a progresszív erőedzéstől.
2022. nov. 7. 11:55
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
Kólás ízű BCAA kell a fejlődéshez, és lefekvés előtt 30 gramm kazein, mert az egész éjszakára ellátja tápanyaggal az izmokat.🤣🤣🤣
2022. nov. 7. 12:26
 5/7 anonim ***** válasza:

De mi a kérdés?

Nem értem mit akarsz!Vagy magadban beszelgetsz?

Leírtad hogy a tápkieg előtt is voltak izmos emberek.

"Logikus, hogy fehérje és egyéb kiegészítő segít megadni azt a nagymennyiségű tápanyagot, amit az izmokhoz kell."

Képzeld azt a nagymennyisegű tápanyagot megették kajával!!

Tadám!! És megvolt az izmoknak ami kellett!!

2022. nov. 7. 22:46
 6/7 A kérdező kommentje:

#5: igen, magamban beszélek.

De attól függetlenül szerintem világos mit kérdeztem. Ha mégse, az utolsó kettőt kérdést még egyszer...

2022. nov. 7. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:

6#

A tapkieggel ugyanazt éred el mint a rendes kajával.

Tehat a megtöbb fehérje nem jelent mégtöbb izmot!

Van egy beépülési határod.Azon felül zabálhatod vödörszámra ,semmit se fog hozzá tenni!!

Csupan egyszerűbb meginni, talán a gyomrodat kevésbé fogja munkára, mint egy steak vagy rántott velő.Ezért kiegeszítni a kajádat.Kipótolja a hiányzó fehérjemennyiséget

2022. nov. 7. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!