Melyik táplálékkiegészítővel lehet a legjobban izomtömeget növelni?
Ez nagyon sok mindentől függ. Alkatodtól genetikádtól, edzettségi szintedtől és heti edzésmennyiséged, valamint az edzés típusa is közre játszik!
Ha tömeget szeretnél növelni, akkor a legjobb ha nagy súlyokat használsz és kifulladásig edzel.
Mivel tapasztalatokra vagy kiváncsi íme az én esetem:
tavaly szeptemberben kezdtem el az edzést 69Kg 190cm szóval igazi sípcukor voltam.
Heti 4-5edzést tartottam, és viszonylag nagy súlyokat használtam(csúcsnyomás is volt kéthetente) amit használtam kiegészítő:
legelső: -Scitec Mass (ez magas szénhidrát de alacsony fehérjetertalmú tömegnövelő)
-Biotech kreatin pezsgőtabletta
-Actival energy multivitamin(a legfontosabb!!!)
másodjára: -Biotech max gain plus tömegnővelő
-Scitec kreatin monohidrát
-Scitec attack
harmadszor és ez volt a legjobb:
-Biotech max gain plus
-Power Track Power Protein (fehérjekeverék)
-biotech kreatin etil észter
- Scitec Hot Blood
-Actival
Persze ennél sokkal márkásabb cuccokból jobbat lehet összeállítani, nekem ennyire tellett.
Én ezzel a kombóval 7hónap leforgása alatt 22kg ot híztam 91kg-ra, és pl. a kezdeti 40kg fekvenyomásról 110kg értem el igaz ez már júliusig tartott(10hónap)
ez az én tapasztalatom, ha lesz pénzem a jobb minőségű bsn és scitec termékeket vásárolom majd és persze ajánlom a Scitec multi-x et mert talán a legjobb multivitamin. Vitamin nélkül semmilyen tömegnövelésbe ne kezd bele!
Sok siker jó edzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!