Férfiként mennyire nehéz karriert építeni testépítéssel?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, mennyire nehéz elérni azt, hogy bekerüljön valaki reklámokba, promóciókba és ebből olyan jövedelmet szerezzen, amiből meg is lehet élni?2022. szept. 26. 18:32
2/11 anonim válasza:
Szerintem sem egyszerű, Magyarország kis ország, telített a piac, ha most kezdesz el testépíteni, akkor évek kérdése, amíg összejön egy olyan forma, amivel el lehet adni dolgokat. Ha már megvan a fizikum hozzá, akkor el lehet talán el lehet indulni olyan irányba, hogy tolod a posztokat Facebookon, Instán, TikTok-on, meg YouTube-ra csinálsz oktató/bemutató videókat testépítés témakörben, de ebből már dunát lehet rekeszteni szerintem, szóval valami egyedit kell villantani, amivel ki lehet tűnni. Ha minőségi kontentet akarsz készíteni, akkor pedig vastagon tolni kell bele a pénzt és az időt is. Ha ezek megvannak, akkor talán felfigyel rád egy nagyobb cég, pl.: BioTech, Scitec, vagy valaki, és nyomhatod nekik a szponzorált hirdetést. Ez az egyik út szerintem, a másik az, hogy elkezdesz versenyeken indulni, hátha ott is felfigyelnek rád, de erre a részére nincs nagy rálátásom már.
3/11 anonim válasza:
Személyi edzőként nagyobb esélyt látnék, mint valami instabolyos celebkedéssel.
4/11 anonim válasza:
Nagyon sok múlik a genetikán. De eleve nagyon sok pénzt, és időt kell befektetned hogy később valamit is elérj. Koksz (egy jobb kúra havi x100 ezer forint), kaja (számolj nyugodtan havi 2-300 ezer fotintot kajára a mai árak mellett), tápkieg (azt hinnéd nem kellenek pedig pont a kokszosok profitálnak a tápkiegek többségéből). Az idő is más, mindent alá kell rendelned ennek életnek, edzel, pihensz, kajálsz. Ez az élet egy átlag "irodista" számára összeegyeztethetetlen. Ja, és akkor még elgáncsolhat a genetika, tehát simán előfordulhat hogy beleölsz ebbe az egészbe egy csomó zsét és kiderül hogy sz.r a genetikád. De az is előfordulhat hogy elkezdesz kokszolni, persze tudatlanul és benyalsz valami olyat amivel azonnal tönkrevágod a karriered. Egy profi felkészítőhoz mindenképp jelentkezz be, az sem olcsó
5/11 anonim válasza:
Szinte lehetetlen szerintem, bár nem értek hozzá de abból amit tudok így látom.
6/11 anonim válasza:
Protekció kell hozzá mindenképp.
Egy egyszerű hobbista kondis egy vidéki teremből nulla ismeretteséggel esélytelen.
7/11 anonim válasza:
Nagyon nehéz. Pl. amíg nincs aki finanszíroz, addig neked kell megoldani mindent saját zsebből.
8/11 anonim válasza:
Hát annak a szintnek elég nagy ára van, nem csak pénzben, úgyhogy én inkább nem vágynék rá.
9/11 anonim válasza:
Haverom evek ota probalkozik. Egy kamionnyi cuccot beszurt mar. Nyeri a versenyeket, szponzor is van tobb, edzoskodik is, de meg igyis kell mellekallas. Max ha mar pro vagy, vagy modelkedsz protekcioval. Sok sikert 😅
10/11 anonim válasza:
Ez reálisabban nőknél működhet.
Keresel magadnak egy pénzes pasit, aki eltart, te lejársz edzeni, nyomsz enyhébb kúrákat, nem is kell annyit beletenned mint egy férfinak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!