Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Felüléskor kattanást érzék a...

Felüléskor kattanást érzék a bordáimnál mitől van?

Figyelt kérdés
Utoljára 2020ban csinaltam felüléseket tesim, de igazabol azota soha nem csinaltam nem is szoktam edzeni semmire csak ugy vagyok egyebkent 184 cm és 62kg és fiu vagyok es ma kipattant a fejemből hogy e kéne kezdeni itthon edzeni es kezdtem felüléssel es ahogyan csinálom a felülést érzek valami olyasmit baloldalt a bordáimnál mintha akadna vagy roppanna egyet a bordám most akkor rosszul csinálom a felülést vagy mi? Mert 2020 ban nem volt ilyen mint most

2022. szept. 16. 09:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem fogja tudni látatlanban megmondani, hogy mi okozza a problémád. Szimplán csak ne csinálj felülést, a legkártékonyabb és legfeleslegesebb gyakorlatok egyike. Plank, haskerék, lábemelés, adott esetben még akár a hasprés is ezerszer jobb megoldás a törzs és az egyenes hasizom megedzésére.
2022. szept. 16. 09:51
 2/2 anonim ***** válasza:

62 kiló vagy a 184 centidhez és az edzeni akarsz,amit felülessel indítasz.

Hát te is megfogtad a lényeget mondhatom.

2022. szept. 17. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!