Teljes testes edzés jó heti 2 vagy 3 szor?
fekvenyomás,húzódzkodás,váll,bicepsz,tricepsz,has,láb.
a váll,kar súlyzókkal nyomom,deadliftet nem merem csinálni a kivitelezés miatt. Hasnál jó ha római padon nyomom? Lábra guggolok,lépegetek súlyzókkal. Mit javasoltok?
A nemed és korod nem derült ki, bár gyanítom férfi vagy.
A deadlift bár veszélyesnek tűnik, szerintem guggolásnál sokkal nagyobb a sérülés veszélye ha helytelenül hajtja végre az ember.
A saját testsúlyos felhúzást szerintem nyugodtan csinálhatod, annak könnyedén mennie kell és kicsi a kockázat.
Azt hogy hátazni is kell,mert azt kihagytad.
A heti 3, h/sze/p megfelelő kezdőként.
A heti 2 ben én a frekvenciát keveslem.
A heti összsorozataidat elosztod 3 mall és megkapod hogy edzesenként mennyi sorozatot csinalj egy izomcsoportra.
A kis izmokra figyelj oda.Azoknak nem kell annyi sorozat mint a nagyoknak.
Az alapgyakorlatok fejlesztik a karjaidat is.Egyelőre..
Kezdőként teljesen új a stimulus.
Jav:Nem hagytad ki ,csak átsiklottam rajta.(húzodkodás)
Jó az csak arra ügyelj hogy meg tudj csinálni belőle azert 3-4x2-3 at minimum,mert tul keves ismétlessel nem sokmindent ersz.Ezért szoktak kezdőknek,(akik meg nem tudnak húzódzkodni mert túl nehéz), a lehúzast ajanlani ahol megszokja es erősödjön a hátad kello ismetlést el tudsz végezni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!