Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Teljes testes edzés jó heti 2...

Teljes testes edzés jó heti 2 vagy 3 szor?

Figyelt kérdés

fekvenyomás,húzódzkodás,váll,bicepsz,tricepsz,has,láb.

a váll,kar súlyzókkal nyomom,deadliftet nem merem csinálni a kivitelezés miatt. Hasnál jó ha római padon nyomom? Lábra guggolok,lépegetek súlyzókkal. Mit javasoltok?

2022. szept. 15. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Kezdőként mehet 3. Felhúzni is érdemes elkezdeni szerintem, legalább a rúddal vagy valami. Kérj meg valakit hogy nézze jól csinálod-e vagy vegye fel telóval oldalról és meg tudod nézni mit csinálsz. Hasra majdnem mindegy mit csinálsz. Guggolásnál arra figyelj, hogy ne dőlj előre.
2022. szept. 15. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:

A nemed és korod nem derült ki, bár gyanítom férfi vagy.

A deadlift bár veszélyesnek tűnik, szerintem guggolásnál sokkal nagyobb a sérülés veszélye ha helytelenül hajtja végre az ember.

A saját testsúlyos felhúzást szerintem nyugodtan csinálhatod, annak könnyedén mennie kell és kicsi a kockázat.

2022. szept. 15. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Leginkább intenzitás és volumen függő, hogy heti 2x vagy 3x csinálod.
2022. szept. 15. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Azt hogy hátazni is kell,mert azt kihagytad.

A heti 3, h/sze/p megfelelő kezdőként.

A heti 2 ben én a frekvenciát keveslem.

A heti összsorozataidat elosztod 3 mall és megkapod hogy edzesenként mennyi sorozatot csinalj egy izomcsoportra.

A kis izmokra figyelj oda.Azoknak nem kell annyi sorozat mint a nagyoknak.

Az alapgyakorlatok fejlesztik a karjaidat is.Egyelőre..

Kezdőként teljesen új a stimulus.

2022. szept. 16. 18:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Jav:Nem hagytad ki ,csak átsiklottam rajta.(húzodkodás)

Jó az csak arra ügyelj hogy meg tudj csinálni belőle azert 3-4x2-3 at minimum,mert tul keves ismétlessel nem sokmindent ersz.Ezért szoktak kezdőknek,(akik meg nem tudnak húzódzkodni mert túl nehéz), a lehúzast ajanlani ahol megszokja es erősödjön a hátad kello ismetlést el tudsz végezni vele.

2022. szept. 16. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!