Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mitől lehet az, hogy az izmok...

Mitől lehet az, hogy az izmok viszonylag gyorsan elveszítik erejüket?

Figyelt kérdés
Maga az izom mérete nem csökkent, a formája sem változott. Csak fél-egy év alatt az erő nagyon lecsökkent. Ugyanannyi mozgással, nagyon max 70%-ot tudok teljesíteni. Van ahol még annyit sem. Ez nem a maximumhoz képest van, hanem 1 évvel ezelőtthöz képest. Rettentően gyorsan, minimális munka után nincs benne erő, nincs kitartás sem.

2022. szept. 11. 20:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Volt 2 éven keresztül edző. Meg is nézte amit csinálok. Azt mondta igen leegyszerűsítettem amit csináltunk, de nincs azzal gond. Persze lehetne mást csinálni, de az erőnek meg kellene maradnia.
2022. szept. 12. 08:42
 12/15 anonim ***** válasza:

Progresszió, megfelelő súly és ismetlésszám

Ha ez megvan akkor az erő hiányának oka lehet még a kevés alvás, stressz, nem megfelelő étkezés

2022. szept. 12. 09:05
 13/15 BlodDrunk ***** válasza:

Kaja rendben?

Pihenő rendben?

Tudsz megfelelően regenerálódni két edzés között?

Nem terheled túl az idegrendszered?

Vajon megfelelő az az edzésterv amit követtsz??

Sok sok kérdőjel!

Ilyen nincs hogy gyengülsz,ha gyengülsz azzal izom is fog lemenni lassan,ugyanis a szintentartas illuzio,a szervezet vagy épít vagy bont olyan nincs hogy szintentart.

Persze ezek nem rövid folyamatok,de ha az erő megy el azt lassan az izom is követi,ugyanis nem kap akkora terhelest :)

2022. szept. 12. 19:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Nem testépítés céljából edzek, csak az egészség megőrzés a célom. Pont ezért figyelek azért az étkezésre. Heti 3 edzés nem igazán sok, és egy évvel ezelőttig ez mellett is sokat erősödtem, úgy, hogy nem ez volt a cél. Egy éve emésztési gondjaim vannak, azóta megy el az erő. Viszont semmi probléma nincs az orvos szerint.
2022. szept. 13. 08:54
 15/15 anonim ***** válasza:

Akkor keress másik orvost.

Rólam 7 irvos mondta hogy semmi probléma nincs és biztos a stressz miatt szoktam random elájulni. A 8dik csinált egy hormonlabort, kaptam gyógyszert és azóta jól vagyok

2022. szept. 13. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!