Ár/minőség viszonylatban Budapesten hol a legérdemesebb edzőtermi bérletet venni?
Figyelt kérdés
12-13 nagyon maximum 14 ezer Ft-ot szeretnék rászánni. Fontos, hogy sok kardiógép legyen.2022. jún. 14. 08:33
1/3 anonim válasza:
Valahol külváros belső határán pl Újpest Központban. Én oda járok, hiába költöztem el újpestről. Ha hajlandó vagy az olcsóságért és jobb környezetért utazási időt áldozni akkor valamilyen pesti határterületet keress
2/3 anonim válasza:
Bodyflex, 15. kerület, Öregfalusi utca.👍
3/3 anonim válasza:
En a Lantosba jarok Kispesten. Szerintem korrekt, tobb fajta kardiogep van: arctrainer, lepcsozogep, futopad, bicikli, taposogep.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!