Hogyan lehet viszonylag "gyorsan" zsírt égetni felső testről és karról?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyjából fél éve edzek konditeremben, ismerem a határaimat és már így is nagy változáson mentem keresztül. 90kg-ról indultam ülő életmóddal és most 73kg vagyok jelentős izom mennyiséggel (180cm/18éves/fiú). Viszont el szeretnék kezdeni nyárra szálkásítani és nagyon sok tanácsot, videót, tippeket olvastam/halgattam ezzel kapcsolatban de érdemben nem segített rajtam semelyik. Nincs testúly célom csak szeretném ha a zsíros böröm alatt lévő már egész erős izomzat jobban látszana a testzsír% csökkenésével. Főleg felsőtestre és karra koncentrálok jelenleg és arra is szeretnék tanácsokat kérni tőletek hogy milyen módszereket tudnátok mondani a fent emlitett cél eléréséhez?2022. márc. 9. 21:57
1/9 anonim válasza:
Nincs helyi zsírégetés.
Ha zsírosodsz nagyon vegyél vissza a ch-ból.
2/9 A kérdező kommentje:
Igen ezt tudtam hogy nincs helyi zsírégetés, de esetleg tudnál mondani olyan gyakorlatokat amelyek elsősorban zsírégetésre szolgálnak/arra a legalkalmasabbak? Étrendre mondhatni figyelek szóval azzal a részéven nagy bajom nincs csak nem tudok a hosszú távú futáson kívül semmit ilyen kategóriában.
2022. márc. 9. 22:29
3/9 anonim válasza:
Magasabb intenzitas,ismétlés szám. Talan.
De a ch csökkentés fontosabb.
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben, megpróbálom jobban figyelni a ch bevitelt. Bár nehéz alakítani mert így is kb 700-900 között mozog a napi össz kcal bevitelem.
2022. márc. 9. 22:41
6/9 anonim válasza:
mindenféle mozgás hozzásegí a fogyáshoz. hiszen a fogyás alapja a kalóriadeficit. a mzogással kalória ég. tehtá ha ugyanannyit eszel és mellette mozogsz, akkor jobban fogysz mintha nem edzenél
intenzív mozgásformától kcisi ttöbb, kevésbé intenzívtől kevesebb kalória ég
célzott gyakorlatokkal a célzott helyeken tudsz izmosodni. célzott fogyás pedig ahogy te is írtad, nincs. ha szálkásítazs, akkor deficittel és teljes tested. a genetikád meg eldönti hogy milyen sorrendben megy le a zsír
7/9 anonim válasza:
Ha 180 centihez 73 kg-os vagy, akkor vagy nincs miből fogynod, vagy az erős izomzatod költői túlzás.
8/9 anonim válasza:
180 centi vagy és 73 kg. Hova akarsz még fogyni? Ráadásul azt írod h jelentős izomtomeg van rajtad, ha ez igaz úgy h 180 cm mellé mindössze 73 kg vagy akkor kétlem h zsíros lennél. A 700-900 kcal meg anorexia kategória csak szólok.
9/9 anonim válasza:
Jelentos izomtomeg 73kgosan ugy h 180cm vagy? 😀 Eselytelen.. Foleg ugy h meg zsir is van rajtad? Az kb annyi izom lehet ami az eletbenmaradashoz kell. Es 900 kcalal ez csak egyre roszabb lesz. Kezdj el gyurni meg normalisan enni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!