Viszonylag kisebb diasztéma 2 felső fogam között megéri megcsináltatni?
Figyelt kérdés
Mostanában egyre jobban idegesít , hogy ilyen a fogam elől (kicsit szégyellem is).
Ha megcsináltatnám nem tudom mennyibe kerülne , de nem is ez a fő szempont.
Hanem az , hogy utána nem lesz belőle problémám? Hogy hozzányúlnak a rendes fogaimhoz és járkálhatok vissza fogorvos? Nem tudom milyen módszerrel lehetne orvosolni ezt.
2021. ápr. 12. 17:52
1/3 anonim válasza:
Szerintem simán kitoltik a "rest" tehát hozzáépitenek egy anyagot a fogadhoz.
2/3 anonim válasza:
Nekem nem kisebb van, de akárhány magán fogorvosnál voltam mindegyik lebeszélt róla. Lehetne héjat tenni rá, de nekem az nem jó, mert hát akkor lapátfogak lesznek elöl. De a héjat ha csak pici is a rés, le kell reszelni az egészséges frontfogat. A héjon kiül a vörösbor pl. 3-4 fogorvost kérdeztem meg erről, mindegyik azt mondta, hogy ő megcsinálja, de nem ajánlja.
3/3 anonim válasza:
Van, aki büszke rá, és egyenesen a szexepiljének tekinti. Meg lehet vele barátkozni.
De igen - ha az egészséges fogakhoz hozzányúlnak, abból több baj is származhat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!