Dalacin, flektor mikor hat ha nagyon gyulladt a fog?
Figyelt kérdés
Tegnap mentem fogorvoshoz, mert már egy hete fáj a félig kinőtt bölcsességfogam. Azt mondta nagyon gyulladt, nem fog kiférni, ki kell húzni. Viszont most még nem tudja annyira gyulladt azt mondta, írt fel Dalacint meg Flektort és hétfőn kihúzza. Még ma is fáj, húzódik ott az egész rész, feszül. Mikor lesz jobb?#Dalacin, flektor, fogfájás,
ma 12:16
1/2 anonim válasza:
Mikor nekem kellett szednem a Dalacint, kellett 2-3 nap mire éreztem a hatását. Ha fájt bevettem mellé egy Cataflamot is. Napi 3x kell szedned?
2/2 A kérdező kommentje:
Igen napi 3x1, Flektort 2x1-et írt, de csak napi 1-et vettem be Flektort, mert már most fáj a gyomrom.
ma 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!