Dalacin kúra utolsó napján vagyok és megy a hasam, mit tegyek?
Bölcsességfog miatti fogínygyulladásra írta fel a fogorvos a Dalacint. A panaszaim már elmúltak, a gyulladás lement és semmilyen fájdalmam nincs, viszont még van 2 szem.
A mai nap miután bevettem a szokásos adagom, rá 2 órára begörcsöltem és elkezdett menni a hasam.
Normafloret szoktam inni mellé.
Most azon gondolkodtam, hogy ezt a 2 szemet már ne szedjem be vagy vegyek valami erősebb probiotikumot és szedjem el?
Egyébként nem rendeltetés szerűen szedtem mert az orvos napi 4szeresével írta fel, de én csak 3al szedtem így a tervezett 4 napos elszedés helyett 6 lett belőle.
Szedd el. Igyál normafloret melle ami amúgy is javasolt antibiotikum melle.
Semmi bajod nem lesz de ne hagyd már felbe mert semmit nem érsz vele úgy. :) amint vége elmúlik a hasmenés és igen ettől van
Köszönöm a válaszokat.
#2 Nekem a gyógyszertárban azt mondták, hogy 1-1,5 órát kell várni szóval ehhez igazodok.
#4 Mikor megláttam mellette a Pfizer logóját voltak is fenntartásaim.
Mindenesetre a napi 4et soknak tartottam, most 5kor vettem be egyet, illetve még este 11kor lesz az utolsó.
Hát remélem én nem járok így :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!