Dalacin mellé lehet szedni fájdalomcsillapítót? Már nem tudom elviselni a fájdalmat.
A GYK cenzorainak üzenném, hogy orvosi kérdésekben tanácsot kérni és adni krvára nem egy GYK kategóriájú oldal profilja. Tudod mér'? Mer' veszélyes! Ha itt valamelyik hülye rossz tanácsot ad és a kérdezőnek mondjuk valami baja lesz akkor mi van?
De azért gratulálok a munkásságotokhoz, hozza a szintet.
Ma egy hónapja, hogy a fogam miatt egy hétig én is dalacint szedtem napi hármat mellé enterolt és azóta sincs semmilyen hasmenés, szóval ez nem törvényszerű.
Egyébként kérdező az első 3 napban én is flector poron éltem olyan fájdalmaim voltak (nekem mondta is a doki, hogy ír fel fájdalomcsillapìtót és nyugodtan szedjem meg jegeljem), aztan hatott az antibiotikum és javult a helyzet, de nem kívánom senkinek az élményt.
Hát igen, sajnos nem egy leányálom.:( Tegnap, már nem volt olyan vészes a helyzet, mint az elmúlt napokban. A dalacint folyamatosan szedem, viszont fájdalomcsillapítót már csak este kell bevennem, az alváshoz. Bízok benne, hogy hétfőig jobb lesz a helyzet. Végre már tudtam úgy aludni, hogy nem akart kiszakadni a fogam a helyéről.
Annita09, kitartást neked!:(
Sajnálom, hogy nem hat a dalacin, viszont remélem, hogy hamarosan neked is jobb lesz a helyzeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!