Zsinórban jönnek elő a problémák a fogaimmal és egy rengeteget kinlódok velük. Egy éve járok lassan fogorvoshoz! Járt így valaki? Mi lehet az oka? El vagyok keseredve.
4 tömés, ebből 2 sikertelen, mindkettőt gyökérkezelni kezdték, az egyiket ki kellett már húzni, nehezen gyógyult. Most a másik gyökérkezelés folyik éppen, de ez is begyulladt, antibiotikumot kaptam, tolom a fájdalomcsillapítókat, hogy a következő időpontig kihúzzam.
2 bölcsességfogamat el kellett távolítani, az egyik lyukas volt, kihúzták komplikáció nélkül, a másikat ki kellett operálni, mert elkezdte nyomni az állkapcsom, végül is ennél sem volt komplikációm csak utána 2 hétig azt hittem megpusztulok.
Ez így összesen 6 fog. Egy év alatt, majdnem minden nap fájt valamelyik. Ennyi gyógyszert szerintem életemben összesen nem szedtem. 40 éves vagyok, és mosom a fogam, nincs elvileg örökletes fogprobléma a családomban.
Nagyon el vagyok keseredve, a fájdalom miatt és nem értem, mi ez a sok probléma, és ennyi zökkenő.
Hasonló cipöben volt/van valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!